bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01477 cyaan / blauw toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 106R01477 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je de betrouwbaarste shops voor spotgoedkope toners. Artikel Xerox 106R01477 toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) komt van pas bij perfect ogende kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van Xerox. Heel wat inktshops zoals inktknaller.nl en replacedirect verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€82,50
Huismerk verkoopprijs€41,25
LeverancierXerox
TypeXerox 106R01477 toner cyaan
Productnummer106R01477
Kleur beschrijvingcyaan
Printvermogen2.000 prints
EAN-nummer0095205753479

Goedkoopste Xerox 106R01477 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01477 toner is 2.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inkclub of Inktdiscount.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Xerox toners. Ze hebben duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via winkels als Officesavers of Vikingdirect.nl.
 • Originele 106R01477 inkt toners koop je vanaf €82,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (onder ander milieuvriendelijk) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont of Calibri.
 • Via onze website klik je direct door naar bekende winkels waar je de beste 106R01477 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 106R01477 toner cyaan vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit model blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €90,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €82,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €41,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 106R01477 toner cyaan originele inkt€82,50
Xerox 106R01477 toner cyaan multipack (merk toners)€165,00
Xerox 106R01477 toner cyaan huismerk inkt * €41,25
Xerox 106R01477 toner cyaan huismerk duopack * €82,50
Tabel met prijzen voor de 106R01477 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Direkt Xerox 106R01477 inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een internet printshop. Deze winkels hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en voeren tevens een goed huismerk.

 • Retailers: Bruna, Action, Albert Heijn, Hema, Primera, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Wehkamp, Ebay, Blokker, Fonq, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktwebshops als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
xerox-106r01477-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R01477 inkt van Xerox kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 106R01477 toner cyaan originele blauwe toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen irritante foutmeldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €82,50).

Xerox 106R01477 toner cyaan huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van een ander merk. Het 106R01477 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R01477 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Xerox verwisseld maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel tref je de meest bekende toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het plasticje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. De beste tips is om elke week een testpagina te printen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende toner en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
Relevante printproblemen aangaande Xerox 106R01477 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Xerox 106R01477 toner cyaan toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R01477 met de kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €68,18 excl. btw (dat maakt €82,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack kiest liggen de kosten op zo’n €165,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 106R01477 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €41,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je het plasticje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R01477 toner cyaan huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 106R01477 alternatief kopen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De aanschafprijs is interessanter en de toners zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Vervelend is wel dat je te maken kunt krijgen met errors of foutcodes. Dit kan je doorgaans eenvoudig oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 106R01477 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan mag je alles opnieuw assembleren. Nadien check je of de vernieuwde Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie