bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R90224 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 006R90224 inkt toner? Op deze website bekijk je toonaangevende printshops voor verrassend voordelige toners. Artikel Xerox 006R90224 toner zwart met de kleur zwart (black) is relevant voor eenvoudige tekstdocumenten. Populair zijn de originele patronen van Xerox. Diverse leveranciers als o.a. Inktdiscount.nl en Inktwereld.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€89,50
Huismerk tarief€44,75
LeverancierXerox
SoortXerox 006R90224 toner zwart
Seriecode006R90224
Officiële kleurzwart
Intensiteit2.000 prints
EAN-code5026968000147

Goedkoopste Xerox 006R90224 inkt bestellen februari 2024

De capaciteit van de 006R90224 toner is 2.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl of printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze beschikken over duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij verkooppunten zoals Go4inkt & Printabout.nl.
 • Originele 006R90224 inkt toners kosten je ongeveer €89,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. eco-stand) en overweeg een lettertype als Ryman Eco & Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar erkende inktshops waar je zonder gedoe 006R90224 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 006R90224 toner zwart vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €98,45. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €89,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €44,75. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 006R90224 toner zwart originele inkt€89,50
Xerox 006R90224 toner zwart multipack (merk toners)€179,00
Xerox 006R90224 toner zwart huismerk inkt * €44,75
Xerox 006R90224 toner zwart huismerk duopack * €89,50
Prijstabel voor de 006R90224 tonercartridge (black) in februari 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox inkopen?

Snel Xerox 006R90224 inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Action, Hema, Bruna, Expert, Jumbo, Kruidvat, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Ebay, Amazon, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktaanbieders als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-006r90224-zwart-black-toner

Originele zwarte 006R90224 inkt van Xerox kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 006R90224 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door Xerox en bieden de beste kwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van irritante foutcodes. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante storing en meldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld €89,50).

Xerox 006R90224 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens klooninkt van derden. Het 006R90224 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 006R90224 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen en foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Xerox vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht tref je de meest voorkomende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Bekijk of je het plasticje verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog beter om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, verwijder de lekkende toner en maak alles direct schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest gangbare printproblemen in relatie tot Xerox 006R90224 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welk tarief heeft de Xerox 006R90224 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 006R90224 met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €73,97 excl. btw (dat betekent €89,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack koopt moet je denken aan €179,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 006R90224 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €44,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon en inspecteer de printkop goed.

Is een Xerox 006R90224 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 006R90224 alternatief inkopen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De verkoopprijs is goedkoper en deze toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met storing en meldingen. Dit soort storingen kan je veelal zelfstandig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 006R90224 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval bestel je een speciale set navulinkt voor het Xerox inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het inktpatroon. Afsluitend mag je het product opnieuw vastklikken. Als laatste bekijk je of de nieuwe Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie