bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet F375

Goedkoop en snel inkt voor de HP DeskJet F375 bestellen en laten bezorgen aan huis? Middels onze vergelijker bekijk je de voordeligste webshops en aanbiedingen voor (huismerk) toners + cartridges voor jouw printer. Middels onze tools ontdek je eenvoudig goedkope kleureninkt (magenta, geel, cyaan) en uiteraard ook zwarte inkt die passen in de deskjet f375 in januari 2023. Tevens check je op deze pagina printer bespaartips, info inzake klooninkt & bekende storingen en printer problemen.

 • Inktcartridges bestel je al vanaf €18,25.
 • Er zijn verschillende kleuren voor de deskjet f375: Zwart, Geel (Yellow), Roze (Magenta) en Blauw (Cyaan).
 • Maak een keuze uit huismerkproducten of originele inkt van HP.
 • Kloon inkt is (veel) goedkoper en wordt volledig gevuld. Hierdoor bespaar jij tot maar liefst 55%.
 • Een vaak gebruikt patroon is de HP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel.
 • Tip: bespaar met een voordeelverpakking.

Spring direct naar: Goedkoopste inkt voor HP DeskJet F375 | Besparen op de printkosten | Wat is geschikte inkt voor de deskjet f375? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Huismerk inkt opties | Veelgestelde vragen (en antwoorden)

MerknaamHP
Seriedeskjet
Modelf375
Categorie printerInkjet
Geschikte cartridgeHP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel
Vanafprijs € – €€

Goedkoopste HP DeskJet F375 printerinkt kopen (januari 2023)

Printen is nu eenmaal duur. Een afdruk in zwart wit kost je om en nabij de tussen de 1 en 6 eurocent en een full-color al snel €0,11 per print. Met het assortiment van de goedkoopste HP DeskJet F375 cartridges bespaar je jaarlijks een hoop geld. Een bezoek brengen aan een kleine plaatselijke winkel voor een inktpatroon is meestal nogal prijzig. Er is veel geld te besparen als je kiest voor een online speler. Dat blijkt uit de jaarlijkse prijspeiling van de Consumentenbond. Dit geldt in het bijzonder voor HP originele merktoners en merkcartridges. In het bijgesloten overzicht check je de beste aanbiederswaar je zonder problemen eenvoudig inkt voor jouw printer kunt vinden. Per leverancier tonen we of ze namaak inkt en/of de officiële producten bezorgen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om slimmer en goedkoper te printen
Printen voor een gunstig tarief met de deskjet f375? In de box hieronder vind je de beste slimmigheidjes om te besparen op de printkosten.

 • Ga voor klooninkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt en zo bespaar jij tot maar liefst 55%.
 • Geef de voorkeur aan de zwart-wit optie. Printen in kleur is nu eenmaal duur.
 • Kies de voordelige printinstellingen. Bij het afdrukken heb je verschillende keuzes als snel printen. De print zal iets minder donker zijn, alleen je inktverbruik daalt al gauw met 10%.
 • Probeer lettertypes zoals Century Gothic of Brush Script.
 • Kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen. Zo verbruik je veel minder papier.
 • Haal de printer van de stroom als er geen afdruktaken zijn. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt kan ik gebruiken in een deskjet f375?

Geeft de computer een berichtje dat dat het inktpatroon leeg is? Belangrijk: Inktniveau waarschuwingen zijn een schatting. Ga dus niet direct over tot het vervangen van de inkt. Probeer altijd minimaal 1 reserve patroon te hebben en vervang pas als de afdrukken te licht worden.

De all-in-one HP DeskJet F375 betreft een inkjetprinter. Hiervoor koop je cartridges. Kijk allereerst welk kleurenpatroon er lees is (roze, geel, blauw of zwart). Aansluitend achterhaal je welk type je nodig hebt. Daar kan je gemakkelijk achter komen.

 1. Het makkelijkste is om te zoeken op cartridgenummer of de fabriekscode. Dit staat op het omhulsel van het huidige patroon.
 2. Google op het specifieke printernummer. Denk dan aan f375 uit de serie deskjet van HP.
 3. Check de handleiding; daar geeft fabrikant ook aan welke inkt je kunt gebruiken.

Bij veel aanbieders zoals Easy-ink en Staples vind je vaak een huismerk-alternatief. Doorgaans gunstig geprijsd en hebben meer volume (inhoud). Een uitgebreidere uitleg check je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP DeskJet F375 CyaanBlauwBlauwe inkt voor onder andere Azuurblauw en RAL 5019.
HP DeskJet F375 MagentaRozeRoze inkt voor tinten als Blauwlila of RAL 3003.
HP DeskJet F375 YellowGeelGele inkt voor met name Kerriegeel of RAL 1015.
HP DeskJet F375 Key / BlackZwartZwarte inkt voor de diepste kleur zwart.
Tabel met de mogelijke inktcartridges voor de deskjet f375.

Populaire cartridges passend in de deskjet f375.
Ons systeem heeft verschillende ontdekt die geschikt zijn voor deze printer.

 1. HP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel
 2. HP 21XL inktcartridge Zwart
 3. HP 22XL inktcartridge Kleur


Voordelige HP DeskJet F375 cartridge vervangen

De juiste inkt gevonden? Start dan het proces om de cartridge te verwisselen. Onderstaand staat een handige uitleg waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg cartridges deskjet f375 vervangen

 1. Welke kleur is aan vervanging toe?

  Je windows of mac PC vertelt je welke van de CMYK-patronen je moet verversen.

 2. Oude cartridge onttrekken

  Open de klep van de printer en haal voorzichtig het lege patroon eruit. Dump ze niet in de container maar breng ze naar een inzamelpunt.

 3. Open de nieuwe verpakking

  Haal de nieuwe cartridge uit de doos. Haal het plastic eraf zoals weergegeven in de bijgeleverde instructies.

 4. Nieuwe inktcartridge in de printer plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de sleuf (onderkant naar beneden). Druk deze stevig vast (tot je een klik hoort) en sluit vervolgens de klep van de printer.

 5. Nieuwe inkt laden

  De printer moet uiteindelijk nog het nieuwe patroon gaan valideren. Op het moment dat je dit op de juiste manier hebt gedaan zal de storingscode verdwijnen. Tevens kan er een testprint worden afgedrukt.

printerinkt-HP DeskJet F375

Beste HP DeskJet F375 huismerk printerinkt kopen

De inkt (bijna) op van jouw deskjet f375? Dan bestel je nieuwe inkt. Je hebt meerdere keuzes: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt kan een besparing opleveren van wel 60%, heeft een lager vulpercentage en doet qua kwaliteit eigenlijk niet onder voor inkt van het merk zelf.

Hoe zit het met huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn ingezamelde oude merkproducten die op professionele wijze worden getest, gereinigd en opnieuw gevuld. Dit wordt gedaan door gespecialiseerde organisaties en zijn fors goedkoper. Klooninkt is doorgaans 100% gevuld, wat bij de grote merken niet het geval is. Printen is dus een stuk goedkoper. De kwaliteit van een printje lijkt 99% op prints met originele inkt. 

Issues bij het printen met een huismerk cartridge
Wellicht laat de printer een foutmelding zien bij het installeren van imitatie inkt. Dit ontstaat doordat HP hoopt dat jij hun eigen cartridges gebruikt. Dit type foutmelding kan je doorgaans wegdrukken. Blijft de printer foutcodes geven? Wij plaatsen op deze pagina nog wat adviezen.

 1. Achterhaal of je de juiste imitatie cartridge hebt liggen. Bekijk het modelnummer op de verpakking en controleer of deze overeenstemt met de inkt die de fabrikant voorschrijft.
 2. Haal de printer even van het net. Soms is het goed om het apparaat 30 – 40 minuten uit te laten staan.
 3. Kijk of de inktcartridge op de juiste manier in de sleuf zit.
 4. Als je een nieuwe printer hebt gekocht moet je mogelijk eerst een keer printen met de originele inkt. Hierna kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Loop nog eens na of je de beschermingstape verwijderd hebt.
 6. Gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten te cleanen.
 7. Update de software (firmware) van de printer. Zie ook de website van HP.
 8. Onderhoud de printkop.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mijn printer print geen zwart omdat kleur op is, wat te doen?
Diverse printers weigeren zwart-wit te printen op het moment dat 1 andere kleur (geel, cyaan, magenta) op is. Dit is frustrerend. Gelukkig kan je toch vaak alleen met zwarte inkt printen. Begin met het instellen van de printer op enkel zwart-wit afdrukken. Lukt dit niet? Plak wat schilderstape over over het venster van de lege HP DeskJet F375 cartridge.

Hoe kan ik inkt reinigen met de deskjet f375?
Veel multifunctionals gebruiken een reinigingsprogramma om uitdroging te voorkomen. Met behulp van dit programma komt er altijd een mooie printafdruk uit de machine. Maandelijks de HP cartridges ontdoen van stof is ook een goed idee. Je apparaat geeft aan als het moment is aangebroken om te reinigen. Ook als de printer uit staat (maar wel aan het de stroom zit) wordt het onderhoud uitgevoerd.

Kan ik de inkt voor de HP DeskJet F375 navullen?
Op de markt zijn navulbare producten in de handel. Het betreft navulbare toners / cartridges die je eenvoudig met navulinkt bijvult. Tevens kan je dit ook laten uitvoeren door ondernemingen die daar de juiste materialen voor hebben. Deze bedrijven verstrekken voordelige kloon artikelen en dus niet originele HP cartridge-inkt.

Kan ik zelf de software en drivers updaten voor een deskjet f375?
Je all-in-one apparaat installeren en instellen is niet heel complex meer. In de regel herkent een Mac of windows PC de printer direct na het aansluiten. Het snelst gaat dit met behulp van de actuele printersoftware. Deze zijn moeiteloos te downloaden op het informatieportaal van HP. De populairste printer drivers voor je deskjet f375 vind je op de website van HP. In het downloadcentrum tref je verder relevante informatie zoals een gebruikershandleiding, reinigingstips en meer informatie rondom veel voorkomende problemen.

Wat kan ik doen bij error codes en storingen bij de deskjet f375?
Een printerstoring is ongewenst en komt nooit gelegen. Vaak komen er een foutcodes in beeld. Zulke error-codes zijn op te zoeken op het gebruikersportaal van het merk. Ongemakkelijke HP DeskJet F375 storingen zijn; geen inkt, geen wifi, printkop fout, slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, langzaam, cartridgeprobleem, wil niet scannen, slecht leesbare tekst, wil niet printen.

Kan ik de printer met het netwerk verbinden?
De nieuwere HP (multifunctionele) printers zijn uitgerust met draadloze WiFi functionaliteiten (wireless / airprint). Dit heeft als voordeel dat je vanuit je luie stoel kunt printen vanaf jouw PC / laptop die niet rechtstreeks is aangesloten. De deskjet f375 WiFi printer levert dus veel tijdswinst op. Evengoed kan je ook printen en scannen via de app op je telefoon of tablet.

Kan ik een inkt abonnement afsluiten?
De laatste jaren zien we steeds meer leveranciers die een inkt-abonnement aanbieden. Het printermerk stuurt automatisch om de paar weken, 4 keer per jaar of wanneer het inktpatroon bijna leeg is een volle goedkope cartridge. Op die manier zit je nooit zonder inkt en kun jij ervan op aan dat de printer 100% zeker werkt. Er is een ruim aanbod van cartridge abonnementen. Voor kleine huishoudens (25 prints per maand) tot grote abonnementen (700-1000 prints per maand).

Plaats een reactie