bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta 7035 01WK zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Konica Minolta 7035 (01WK) inkt toner? Op deze website bekijk je goede printwinkels voor goedkope toners. De Konica Minolta 7035 (01WK) toner zwart met de kleur zwart (black) is ideaal voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Konica Minolta. Verschillende shops zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl en Inkt.nl verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€52,50
Huismerk prijzen€26,25
LeverancierKonica Minolta
ArtikelKonica Minolta 7035 (01WK) toner zwart
Serienummer01WK
Kleurenzwart
Capaciteit26.000 prints
EAN-code4250081521994

Goedkoopste Konica Minolta 7035 (01WK) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 01WK toner is 26.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktweb.nl & Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Konica Minolta toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Over het algemeen hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • De goedkoopste inkt schaf jij aan via verkopers zoals coolblue.nl of Alleeninkt.nl.
  • Originele 01WK inkt toners kosten je ongeveer €52,50.
  • Konica Minolta imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (o.a eco-modus) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Calibri.
  • Via dit portaal vind je de directe links naar erkende inktshops waar je zonder gedoe 01WK toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Konica Minolta 7035 (01WK) toner zwart vergelijken
Konica Minolta toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €57,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €52,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €26,25. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Konica Minolta 7035 (01WK) toner zwart originele inkt€52,50
Konica Minolta 7035 (01WK) toner zwart multipack (merk toners)€105,00
Konica Minolta 7035 (01WK) toner zwart huismerk inkt * €26,25
Konica Minolta 7035 (01WK) toner zwart huismerk duopack * €52,50
Prijsoverzicht van de 01WK tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Konica Minolta inkopen?

Gemakkelijk Konica Minolta 7035 (01WK) inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via webshops als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden de beste service, de meeste voorraad en voeren tevens een kwalitatief huismerk.

  • Winkels in de buurt: Action, Albert Heijn, Hema, Bruna, Jumbo, Expert, Primera, Kruidvat.
  • Grote nationale winkels als Coolblue, Fonq, Ebay, Wehkamp, Bol.com, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • De grote inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
konica-minolta-7035-01wk-zwart-black-toner

Originele zwarte 01WK inkt van Konica Minolta bestellen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Konica Minolta 7035 (01WK) toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Konica Minolta en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met lastige foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

  • Originele inktpatronen van Konica Minolta zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
  • Een minpunt van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €52,50).

Konica Minolta 7035 (01WK) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 01WK huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per toner en doordat deze toners gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je met name let op de prijs.

  • Konica Minolta 7035 01WK huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele producten.
  • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je deze zwart inkt van Konica Minolta verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder zie je de meest gangbare printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het kapje helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare printproblemen met betrekking tot Konica Minolta 7035 (01WK) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Konica Minolta 7035 (01WK) toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Konica Minolta 7035 (01WK) met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €43,39 excl. btw (dat betekent €52,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking wenst kost het ongeveer €105,00. Met een huismerk toner met het serienummer 01WK dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €26,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je de beschermingstape weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is een Konica Minolta 7035 (01WK) toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 01WK alternatief gebruiken is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De verkoopprijs is voordeliger en deze toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Dit kan je doorgaans simpel herstellen.

Kan ik ook zelf de Konica Minolta 7035 (01WK) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje werk je met een speciale set navulinkt voor het Konica Minolta inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder mag je het product in elkaar klikken. Als afronding probeer je of de nieuwe Konica Minolta inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie