bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 94A CF294A zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste HP 94A (CF294A) inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vind je de beste inktaanbieders voor goedkope toners. Het patroon HP 94A (CF294A) toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor documenten met heldere zwarte tekst. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” toners van HP. Verschillende winkels als bijv. Vikingdirect.nl & replacedirect hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€37,50
Huismerk prijzen€18,75
FabrikantHP
ModelHP 94A (CF294A) toner zwart
SerienummerCF294A
Officiële kleurzwart
Effectiviteit1.200 prints
EAN-nummer0192545654487

Goedkoopste HP 94A (CF294A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CF294A toner is 1.200 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. 112supplies of Totaalinkt.shop zijn suggesties waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij verkooppunten als Go4inkt & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele CF294A inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €37,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. snel printen) & overweeg een lettertype als Ecofont & Calibri.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de beste bedrijven waar je op een gebruiksvriendelijke manier CF294A toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 94A (CF294A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €41,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €37,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €18,75. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 94A (CF294A) toner zwart originele inkt€37,50
HP 94A (CF294A) toner zwart multipack (merk toners)€75,00
HP 94A (CF294A) toner zwart huismerk inkt * €18,75
HP 94A (CF294A) toner zwart huismerk duopack * €37,50
Prijsindicatie van de prijs voor een CF294A tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Gelijk HP 94A (CF294A) inkt kopen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorwinkels. Ons advies: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze winkels bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Albert Heijn, Handyman, Action, Kruidvat, Primera, Expert, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Ebay, Blokker, Amazon, Coolblue, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
hp-94a-cf294a-zwart-black-toner

Originele zwarte CF294A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 94A (CF294A) toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke storing en meldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €37,50).

HP 94A (CF294A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van goedkope merken. Het CF294A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 94A CF294A huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder bekijk je de meest voorkomende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het plakkertje weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check of je toners goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop het printen meteen, verwijder snel alle toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Retourneer het product naar de leverancier.
Relevante issues aangaande HP 94A (CF294A) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 94A (CF294A) toner zwart toner?
De verkoopprijs van de HP 94A (CF294A) met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €30,99 excl. de btw (€37,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking prefereert moet je denken aan €75,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het nummer CF294A kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €18,75) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuwe toner weigert. Loopt dan de volgende checklist na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer nog eens of je het plakkertje verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is het HP 94A (CF294A) toner zwart huismerk alternatief slim?
Het huismerk CF294A alternatief nemen is in de regel een goed idee. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. De winkelprijs is gunstiger en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaliter simpel herstellen.

Tegen lage kosten de HP 94A (CF294A) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kun je alles weer opnieuw assembleren. Als afronding achterhaal je of de budget HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie