bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 126A CE310A zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste HP 126A (CE310A) inkt toner? Op deze website tref je erkende winkels voor voordelige toners. De HP 126A (CE310A) toner zwart met de kleur zwart (black) is relevant voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Denk dan aan originele patronen van HP. Meer en meer printwinkels als bijv. Vikingdirect.nl of Easy-ink verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€47,50
Huismerk verkoopprijs€23,75
LeverancierHP
ModelHP 126A (CE310A) toner zwart
ProductcodeCE310A
Kleurzwart
Printvermogen1.200 prints
EAN-nummer0884962161128

Goedkoopste HP 126A (CE310A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CE310A toner is 1.200 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl of Inktbaas.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele HP toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Standaard beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via winkels als Inkclub en Totaalinkt.shop .
 • Originele CE310A inkt toners koop je vanaf €47,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan minimale kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Courier & Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je betrouwbare verkooppunten waar je voordelig en snel CE310A toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 126A (CE310A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €52,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €47,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €23,75. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 126A (CE310A) toner zwart originele inkt€47,50
HP 126A (CE310A) toner zwart multipack (merk toners)€95,00
HP 126A (CE310A) toner zwart huismerk inkt * €23,75
HP 126A (CE310A) toner zwart huismerk duopack * €47,50
Tabel met de geschatte prijzen van de CE310A tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Direkt HP 126A (CE310A) inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel online als in de winkel in de buurt. Belangrijk: kies voor een internet printshop. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en leveren tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Primera, Jumbo, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Amazon, Fonq, Ebay, Blokker, Bol.com, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktshops als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-126a-ce310a-zwart-black-toner

Originele zwarte CE310A inkt van HP kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 126A (CE310A) toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden gemaakt door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €47,50).

HP 126A (CE310A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van derde leveranciers. Het CE310A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 126A CE310A huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten dan merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen en foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel bekijk je de meest gangbare afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Onderzoek of je het beschermkapje weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. De beste tips is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt.Breek de printopdracht af, onttrek de toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Stuur het defecte product retour.
Meest gezochte inktproblemen met betrekking tot HP 126A (CE310A) inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 126A (CE310A) toner zwart toner?
De adviesprijs van de HP 126A (CE310A) met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €39,26 excl. de btw (dat betekent €47,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack prefereert betaal je ongeveer €95,00. Met een huismerk toner met de code CE310A kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €23,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon weigert. Dit los je als volgt op: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het lipje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een HP 126A (CE310A) toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk CE310A alternatief kiezen is meestal lucratief. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De winkelprijs is lager en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is nagenoeg hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dergelijke problemen kan je doorgaans snel herstellen.

Kan ik de HP 126A (CE310A) toner navullen?
Een toner bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kan je het patroon opnieuw assembleren. Nadien test je uit of de gekloonde HP inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie