bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01630 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R01630 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte winkels voor extra goedkope toners. De Xerox 106R01630 toner zwart met kleurcode zwart (black) is uitermate geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Xerox. Heel wat aanbieders als bijv. Totaalinkt.shop & printershop leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€65,50
Huismerk prijs€32,75
LeverancierXerox
ModelXerox 106R01630 toner zwart
Artikelnummer106R01630
Kleur beschrijvingzwart
Printcapaciteit2.000 prints
EAN0095205850031

Goedkoopste Xerox 106R01630 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01630 toner is 2.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. replacedirect en Staples zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij winkels zoals Sneltoner.nl & Inktdiscount.nl.
 • Originele 106R01630 inkt toners zijn te bestellen v.a. €65,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld draft mode) of test het gebruik van lettertypes als Century Gothic & Calibri.
 • Via onze vergelijker vergelijk je de meest bekende winkels waar je probleemloos en snel 106R01630 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R01630 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €72,05. Via internet is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €65,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €32,75. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 106R01630 toner zwart originele inkt€65,50
Xerox 106R01630 toner zwart multipack (merk toners)€131,00
Xerox 106R01630 toner zwart huismerk inkt * €32,75
Xerox 106R01630 toner zwart huismerk duopack * €65,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R01630 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Direkt Xerox 106R01630 inkt bestellen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als in de retail. Onze tip: bezoek een een internet printshop. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren doorgaans een goed huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Action, Kruidvat, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Amazon, Ebay, Wehkamp, Blokker, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktspecialisten als Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r01630-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01630 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 106R01630 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt lastige foutcodes. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €65,50).

Xerox 106R01630 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het 106R01630 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R01630 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Xerox verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder vind je de meest gangbare toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Kijk of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en maak de toner schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop te reinigen. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Bekende printproblemen bij de Xerox 106R01630 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 106R01630 toner zwart toner?
De prijs van een Xerox 106R01630 met de kleur zwart (black) toner is ongeveer €54,13 excl. de btw (dat maakt €65,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking kiest kost het ongeveer €131,00. Met een huismerk toner met de code 106R01630 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €32,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon niet wordt herkend. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je het plakkertje hebt losgemaakt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is het Xerox 106R01630 toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 106R01630 alternatief proberen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De prijs is aantrekkelijker en deze patronen bevatten meer inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je meestal simpel herstellen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 106R01630 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei werk je met een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In stap 2 plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend kan je het product terugzetten in originele staat. Als afronding bekijk je of de budget Xerox inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie