bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03861 geel / yellow toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Xerox 106R03861 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bieden wij geschikte leveranciers voor voordelige toners. Het artikel Xerox 106R03861 toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) is relevant voor al jouw kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Xerox. Heel wat shops als bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl of printershop verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€112,50
Huismerk vanafprijs€56,25
LeverancierXerox
TypeXerox 106R03861 toner geel
Seriecode106R03861
Officiële kleurgeel
Capaciteit2.400 prints
EAN-code0095205862232

Goedkoopste Xerox 106R03861 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R03861 toner is 2.400 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktcartridge store en Paradigit zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij bedrijven als Go4inkt en Printabout.nl.
 • Originele 106R03861 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €112,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a printen in concept) of overweeg een lettertype als Courier & Calibri.
 • Via onze vergelijker vergelijk je gespecialiseerde verkopers waar je probleemloos en snel 106R03861 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R03861 toner geel vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €123,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €112,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €56,25. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 106R03861 toner geel originele inkt€112,50
Xerox 106R03861 toner geel multipack (merk toners)€225,00
Xerox 106R03861 toner geel huismerk inkt * €56,25
Xerox 106R03861 toner geel huismerk duopack * €112,50
Prijslijst van de 106R03861 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Meteen Xerox 106R03861 inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als in de retail. Tip van onze medewerkers: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en verstrekken bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Action, Hema, Bruna, Expert, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Ebay, Fonq, Coolblue, Bol.com, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktwebwinkels als Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
xerox-106r03861-geel-yellow-toner

Originele gele 106R03861 inkt van Xerox kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 106R03861 toner geel originele gele toner is dan de beste koop. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je voorkomt irritante storing en meldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €112,50).

Xerox 106R03861 toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het 106R03861 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 106R03861 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je deze geel inkt van Xerox geplaatst maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder tref je bekende issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het plakkertje verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Loop de geplaatste toners even na en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Wat je kunt doen isom eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende toners en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
Alledaagse inktproblemen in relatie tot Xerox 106R03861 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de Xerox 106R03861 toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R03861 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is doorgaans +/- €92,98 excl. btw (€112,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack kiest betaal je zo’n €225,00. Met een huismerk toner met de code 106R03861 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €56,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en onderzoek of je het plakkertje hebt losgemaakt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Xerox 106R03861 toner geel huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 106R03861 alternatief inkopen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van merkinkt. Het tarief is lager en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Waar je op moet letten is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak zelfstandig verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 106R03861 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen werk je met een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Nu injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend mag je het product in elkaar zetten. Als laatste achterhaal je of de bijgevulde Xerox inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie