bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01452 cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 106R01452 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de betrouwbaarste printwinkels voor verrassend voordelige toners. Deze Xerox 106R01452 toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) is geschikt voor al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de “echte” toners van Xerox. Veel shops zoals bijvoorbeeld Office Centre & Inktweb.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€107,50
Huismerk vanafprijs€53,75
FabrikantXerox
TypeXerox 106R01452 toner cyaan
Artikelnummer106R01452
Officiële kleurcyaan
Effectiviteit2.500 prints
EAN-nummer0095205750935

Goedkoopste Xerox 106R01452 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01452 toner is 2.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je bestelt het dan veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Go4inkt & printerinktshop.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze bieden duizenden producten en geven advies / service. Gewoonlijk voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via shops zoals Inkt.nl & Totaalinkt.shop .
 • Originele 106R01452 inkt toners koop je vanaf €107,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. beperkte kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar bekende inktshops waar je zonder gedoe 106R01452 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 106R01452 toner cyaan vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €118,25. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €107,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €53,75. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R01452 toner cyaan originele inkt€107,50
Xerox 106R01452 toner cyaan multipack (merk toners)€215,00
Xerox 106R01452 toner cyaan huismerk inkt * €53,75
Xerox 106R01452 toner cyaan huismerk duopack * €107,50
Tabel met prijzen voor de 106R01452 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox kopen?

Vandaag nog Xerox 106R01452 inkt kopen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en hanteren tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Action, Bruna, Hema, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Ebay, Bol.com, Wehkamp, Fonq, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktspecialisten als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
xerox-106r01452-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R01452 inkt van Xerox kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 106R01452 toner cyaan originele blauwe toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutcodes. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €107,50).

Xerox 106R01452 toner cyaan huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 106R01452 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat deze toners wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R01452 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je deze cyaan inkt van Xerox vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel tref je veel voorkomende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Loop nog eens na of je het plakkertje goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest bekende inktproblemen m.b.t. Xerox 106R01452 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 106R01452 toner cyaan toner?
De kostprijs van een Xerox 106R01452 met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €88,84 excl. btw (dus €107,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack selecteert kost het ongeveer €215,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 106R01452 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €53,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het plasticje juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R01452 toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 106R01452 alternatief bestellen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper dan originele inkt. De prijs is voordeliger en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is gewoon erg goed. Vervelend is wel dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je vaak simpel herstellen.

Kan ik ook zelf de Xerox 106R01452 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je thuis doen. In dat geval werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarna spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Achteraf check je of de budget Xerox inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie