bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01469 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R01469 inkt toner? Op deze website vind je geschikte verkooppunten voor betaalbare toners. Het artikel Xerox 106R01469 toner zwart met kleurcode zwart (black) komt van pas bij jouw zakelijke documenten. Populair zijn de merkproducten van Xerox. Diverse shops als o.a. Totaalinkt.shop en Inktweb.nl hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€81,50
Huismerk prijs€40,75
FabrikantXerox
ProductXerox 106R01469 toner zwart
Productcode106R01469
Officiële kleurzwart
Effectiviteit2.600 prints
EAN-nummer0095205752366

Goedkoopste Xerox 106R01469 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01469 toner is 2.600 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Officesavers en Office Centre zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze hebben over een ruim assortiment en geven advies / service. Doorgaans leveren zij ook een interessant huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via webwinkels zoals printershop of Handyman.nl.
 • Originele 106R01469 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €81,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (onder ander minimale kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Century Gothic of Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte webshops waar je eenvoudig 106R01469 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R01469 toner zwart vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €89,65. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €81,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €40,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R01469 toner zwart originele inkt€81,50
Xerox 106R01469 toner zwart multipack (merk toners)€163,00
Xerox 106R01469 toner zwart huismerk inkt * €40,75
Xerox 106R01469 toner zwart huismerk duopack * €81,50
Prijstabel voor de 106R01469 tonercartridge (black) in maart 2023. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox bestellen?

Meteen Xerox 106R01469 inkt kopen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij computerwinkels. Ons advies: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze winkels hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Kruidvat, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Blokker, Coolblue, Amazon, Bol.com, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktwinkels als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
xerox-106r01469-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01469 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R01469 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze toners werken altijd na plaatsing en je vermijdt frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €81,50).

Xerox 106R01469 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 106R01469 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een hele lage prijs per toner en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R01469 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van Xerox verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder zie je algemene toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit kan voorkomen bij huismerken. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Bekijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Loop de geplaatste toners even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt.Wacht met het afdrukken, verwijder de verschillende toners en reinig de printer grondig. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest gangbare afdrukproblemen m.b.t. Xerox 106R01469 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de Xerox 106R01469 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R01469 met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €67,36 excl. btw (€81,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je ongeveer €163,00. Met een huismerk toner met de code 106R01469 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €40,75) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe toner niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is het Xerox 106R01469 toner zwart huismerk alternatief slim?
Het huismerk 106R01469 alternatief proberen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De winkelprijs is gunstiger en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken is gewoon erg goed. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Deze kan je doorgaans simpel verhelpen.

Kan ik ook zelf de Xerox 106R01469 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de toner uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder mag je het product terugzetten in originele staat. Achteraf probeer je of de nieuwe Xerox inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie