bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01480 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R01480 inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met de populairste printwinkels voor voordelige toners. De Xerox 106R01480 toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van Xerox. Meer en meer verkopers als Inkt-bestellen.nl & Inktwereld.nl verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€87,50
Huismerk prijzen€43,75
MerkXerox
TypeXerox 106R01480 toner zwart
Artikelcode106R01480
Kleur beschrijvingzwart
Effectiviteit2.600 prints
EAN-nummer0095205753509

Goedkoopste Xerox 106R01480 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01480 toner is 2.600 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect en Vikingdirect.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze bieden een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via bedrijven zoals Inktweb.nl en Inktbaas.nl.
 • Originele 106R01480 inkt toners haal je in huis vanaf €87,50.
 • Xerox imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan draft mode) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar geschikte winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier 106R01480 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R01480 toner zwart vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €96,25. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €87,50. De beste optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €43,75. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R01480 toner zwart originele inkt€87,50
Xerox 106R01480 toner zwart multipack (merk toners)€175,00
Xerox 106R01480 toner zwart huismerk inkt * €43,75
Xerox 106R01480 toner zwart huismerk duopack * €87,50
Tabel met prijzen voor de 106R01480 tonercartridge (black) in maart 2023. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Vandaag nog Xerox 106R01480 inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij winkeliers. Ons advies: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en verkopen meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Action, Bruna, Hema, Media Markt, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Fonq, Coolblue, Ebay, Blokker, Bol.com, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktwebshops als Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r01480-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01480 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Xerox 106R01480 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt irritante storing en meldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €87,50).

Xerox 106R01480 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van derde partijen. Het 106R01480 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R01480 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Xerox vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel tref je bekende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Controleer of je de beschermingstape verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse problemen met betrekking tot Xerox 106R01480 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 106R01480 toner zwart toner?
De kostprijs van een Xerox 106R01480 met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €72,31 excl. btw (dat is €87,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je zo’n €175,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 106R01480 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €43,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is het Xerox 106R01480 toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 106R01480 alternatief kopen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper dan merk-inkt. De verkoopprijs is lager en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. Een negatieve kant is dat je eventueel last kan krijgen van storing en meldingen. Deze kan je doorgaans zelfstandig oplossen.

Hoe kan ik snel de Xerox 106R01480 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Hiervoor kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Dan kun jij het artikel opnieuw assembleren. Ter controle bekijk je of de gekloonde Xerox inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie