bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 6G 9473A002 groen / green cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon BCI 6G 9473A002 inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met goede printshops voor voordelige cartridges. Deze Canon BCI 6G bedoeld voor de kleur groen (green) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Canon. Een groeiend aantal inktaanbieders als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl of Inktweb.nl leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€9,50
Huismerk vanafprijs€4,75
LeverancierCanon
ProductCanon BCI 6G
Productnummer9473A002
Kleur omschrijvinggroen
Volume (ml)13 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code4960999240862

Goedkoopste Canon BCI 6G 9473A002 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 9473A002 cartridge is 13 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers of Paradigit zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via verkooppunten als Inkclub of Handyman.nl.
 • Originele 9473A002 inktcartridges koop je vanaf €9,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. snel-modus) of probeer lettertypes zoals Century Gothic of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar de betrouwbaarste webshops waar je voordelig en snel 9473A002 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon BCI 6G 9473A002 groen / green vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke groene inktcartridge kent een vanafprijs van €10,45. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €9,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €4,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon BCI 6G originele inkt€9,50
Canon BCI 6G multipack (merkcartridge)€19,00
Canon BCI 6G huismerk inkt * €4,75
Canon BCI 6G huismerk duopack * €9,50
Geschatte prijzen van de 9473A002 cartridge (green) in juni 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Meteen Canon BCI 6G 9473A002 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Onze tip: bezoek een een internet printshop. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben bovendien een goed huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Action, Hema, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Amazon, Ebay, Fonq, Blokker, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
canon-bci-6g-9473a002-groen-green-inktcartridge

Originele groene 9473A002 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon BCI 6G originele groene inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je voorkomt lastige foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €9,50).

Canon BCI 6G huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde partijen. Het 9473A002 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon BCI 6G 9473A002 groen / green huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de groen inkt van Canon vervangen maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder vind je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het beschermingsmateriaal goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Loop de geplaatste cartridges even na en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer uit, verwijder snel alle cartridges en reinig de complete printer. Retourneer het product naar de leverancier.
Alledaagse printproblemen bij de Canon BCI 6G 9473A002 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoe duur is de Canon BCI 6G inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon BCI 6G 9473A002 met de kleur groen (green) cartridge is ongeveer €7,85 excl. de btw (dat betekent €9,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack kiest liggen de kosten op zo’n €19,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer 9473A002 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €4,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Canon BCI 6G huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 9473A002 alternatief bestellen is in de regel lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper vergeleken met merkinkt. De aanschafprijs is voordeliger en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken is vergelijkbaar. Het belangrijkste nadeel is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Dit kan je meestal zelf verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Canon BCI 6G 9473A002 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor werk je met een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de cartridge uit elkaar. Voorts plaats je de injectiespuit met groene inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als laatste test je of de bijgevulde Canon inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie