bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CL 541 5227B005 kleur / color cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon CL 541 5227B005 inktcartridge? Op deze pagina bieden wij erkende aanbieders voor spotgoedkope cartridges. Het product Canon CL 541 met de kleur kleur (color) is uitermate geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. Populair zijn de echte merkartikelen van Canon. Heel wat verkooppunten als o.a. Alleeninkt.nl en bol.com bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€18,25
Huismerk vanafprijs€9,13
LeverancierCanon
ProductCanon CL 541
Serienummer5227B005
Kleurenkleur
Volume (ml)8 milliliter
Intensiteit180 prints
EAN-code8714574572581

Goedkoopste Canon CL 541 5227B005 inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 5227B005 cartridge is 8 milliliter. De printomvang is 180 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het veel voordelige dan in de winkel. replacedirect en Handyman.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij winkels als Inktweb.nl of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 5227B005 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €18,25.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (o.a lage- of gemiddelde kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Garamond.
 • Via ons platform check je erkende webwinkels waar je de beste 5227B005 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon CL 541 5227B005 kleur / color vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit type meerkleurige inktcartridge heeft een adviesprijs van €20,08. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €18,25. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €9,13. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon CL 541 originele inkt€18,25
Canon CL 541 multipack (merkcartridge)€36,50
Canon CL 541 huismerk inkt * €9,13
Canon CL 541 huismerk duopack * €18,25
Prijsoverzicht van de 5227B005 cartridge (color) in juli 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Meteen Canon CL 541 5227B005 inkt bestellen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij computerwinkels. Onze tip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren vaak een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Expert, Jumbo, Primera.
 • Grote webwinkels als Fonq, Coolblue, Wehkamp, Amazon, Blokker, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktaanbieders als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-cl-541-5227b005-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige 5227B005 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon CL 541 originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt lastige foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €18,25).

Canon CL 541 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 5227B005 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon CL 541 5227B005 kleur / color huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de kleur inkt van Canon verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel vind je de meest voorkomende cartridge problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je het beschermkapje hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De inktcartridge lekt.Stop direct met printen, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
Meest gezochte problemen aangaande Canon CL 541 5227B005 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat betaal ik voor de Canon CL 541 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon CL 541 5227B005 met de kleur kleur (color) cartridge is standaard zo’n €15,08 excl. de btw (€18,25 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je ongeveer €36,50. Met een huismerk cartridge met het serienummer 5227B005 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €9,13) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer nog eens of je het plakkertje verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Canon CL 541 huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 5227B005 alternatief inkopen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan originele inktpatronen. De verkoopprijs is lager en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Waar je op moet letten is dat je soms te maken hebt met foutcodes. Deze kan je veelal zelf verhelpen.

Hoe kan ik snel de Canon CL 541 5227B005 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen koop je een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. In stap 2 injecteer je de meerkleurige inkt in het aangegeven gaatje. Verder kan je het product met elkaar verbinden. Ter controle achterhaal je of de nagevulde Canon inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie