bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon KC 18IS 7429B001 kleur / color cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon KC 18IS 7429B001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool tref je geschikte inktshops voor verrassend goedkope cartridges. De Canon KC 18IS met kleurcode kleur (color) is geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van Canon. Een groeiend aantal leveranciers als o.a. Inktbaas.nl of 112supplies faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€11,50
Huismerk tarief€5,75
FabrikantCanon
TypeCanon KC 18IS
Seriecode7429B001
Kleurcodekleur
Volume (ml)ml onbekend
Capaciteitonbekend
EAN-nummer4960999922171

Goedkoopste Canon KC 18IS 7429B001 inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 7429B001 cartridge is ml onbekend. De capaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat is een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Inktshop.nl & Vikingdirect.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Meestal hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij bedrijven zoals Inktweb.nl & inktknaller.nl.
 • Originele 7429B001 inktcartridges kosten je ongeveer €11,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. conceptmodus) & overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal klik je direct door naar goede leveranciers waar je zonder gedoe 7429B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon KC 18IS 7429B001 kleur / color vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke meerkleurige inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €12,65. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €11,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €5,75. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon KC 18IS originele inkt€11,50
Canon KC 18IS multipack (merkcartridge)€23,00
Canon KC 18IS huismerk inkt * €5,75
Canon KC 18IS huismerk duopack * €11,50
Overzicht met prijzen van de 7429B001 cartridge (color) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Gemakkelijk Canon KC 18IS 7429B001 inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorwinkels. Belangrijk: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en hanteren normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Jumbo, Expert, Primera, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Blokker, Ebay, Amazon, Wehkamp, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktspecialisten als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-kc-18is-7429b001-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige 7429B001 inkt van Canon kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon KC 18IS originele meerkleurige inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je hebt geen last van irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €11,50).

Canon KC 18IS huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens klooninkt van derde partijen. Het 7429B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon KC 18IS 7429B001 kleur / color huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt dan inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de kleur inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met bekende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Kijk of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop schoon te maken. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer uit, haal alle cartridge uit de printer en reinig de printer grondig. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Bekende issues in relatie tot Canon KC 18IS 7429B001 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de Canon KC 18IS inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon KC 18IS 7429B001 met kleuromschrijving kleur (color) cartridge is gemiddeld zo’n €9,50 excl. de btw (dat maakt €11,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €23,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer 7429B001 kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €5,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon niet wordt herkend. Loop eerst de volgende punten eens na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en onderzoek of je de beschermingstape hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Canon KC 18IS huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 7429B001 alternatief inkopen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De aanschafprijs is voordeliger en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet nauwelijks onder. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Dit kan je gewoonlijk eenvoudig verhelpen.

Hoe werkt de Canon KC 18IS 7429B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Hierna spuit je de meerkleurige inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste kun je alles weer opnieuw assembleren. Achteraf probeer je of de nieuwe Canon inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie