bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CL 51 0618B001 kleur / color cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon CL 51 0618B001 inktcartridge? Op deze pagina vergelijk je erkende printshops voor voordelige cartridges. Het artikel Canon CL 51 met de kleur kleur (color) is te gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Populair zijn de originele patronen van Canon. Verschillende printwinkels zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl & coolblue.nl verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€26,50
Huismerk tarieven€13,25
LeverancierCanon
SoortCanon CL 51
Serienummer0618B001
Kleurkleur
Hoeveelheid (ml)21 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer4960999273464

Goedkoopste Canon CL 51 0618B001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 0618B001 cartridge is 21 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Officesavers & Handyman.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en geven advies / service. Doorgaans voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij leveranciers als Easy-ink & Totaalinkt.shop .
 • Originele 0618B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €26,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alseco-stand) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Calibri.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar gespecialiseerde inktwebshops waar je zonder gedoe 0618B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon CL 51 0618B001 kleur / color vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort meerkleurige inktcartridge heeft een adviesprijs van €29,15. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €26,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €13,25. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon CL 51 originele inkt€26,50
Canon CL 51 multipack (merkcartridge)€53,00
Canon CL 51 huismerk inkt * €13,25
Canon CL 51 huismerk duopack * €26,50
Tabel met prijzen voor de 0618B001 cartridge (color) in juni 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Vandaag nog Canon CL 51 0618B001 inkt bestellen? Deze cartridge of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als bij winkeliers. Belangrijk: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen hebben verstand van zaken, een grote voorraad en leveren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Handyman, Bruna, Hema, Expert, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Amazon, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Coolblue, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktaanbieders als Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
canon-cl-51-0618b001-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige 0618B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon CL 51 originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je vermijdt lastige foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van Canon geven de mooiste prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €26,50).

Canon CL 51 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 0618B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon CL 51 0618B001 kleur / color huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De printkwaliteit is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de kleur inkt van Canon verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel tref je de meest gangbare cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het stukje tape verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Bekende inktproblemen bij de Canon CL 51 0618B001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de verkoopprijs van de Canon CL 51 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon CL 51 0618B001 met kleur kleur (color) cartridge is om en nabij de €21,90 excl. de btw (€26,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack neemt betaal je ongeveer €53,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 0618B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt lager (+/- €13,25) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Canon CL 51 huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 0618B001 alternatief selecteren is meestal een goed idee. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanschafprijs is goedkoper en deze cartridges bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk gemakkelijk verhelpen.

Kan ik ook zelf de Canon CL 51 0618B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens plaats je de injectiespuit met meerkleurige inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kun jij het artikel in elkaar zetten. Nadien controleer je of de nieuwe Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie