bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BJI P300LC 8139A002 licht cyaan / licht blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon BJI P300LC 8139A002 inktcartridge? Via onze vergelijker kan je aan de slag met de meest bekende aanbieders voor betaalbare cartridges. Het artikel Canon BJI P300LC met de kleur licht cyaan (licht blauw) kun je gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. Populair zijn de originele patronen van Canon. Heel wat printwinkels zoals Inktdiscount.nl & coolblue.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€41,50
Huismerk prijs€20,75
LeverancierCanon
SoortCanon BJI P300LC
Productcode8139A002
Kleurcodelicht cyaan
Volume (ml)ml onbekend
Printomvang16.000 prints
EANonbekend

Goedkoopste Canon BJI P300LC 8139A002 inkt kopen februari 2024

De inhoud (ml) van de 8139A002 cartridge is ml onbekend. De effectiviteit is 16.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het financieel interessanter dan in de winkel. Inkclub & Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij winkels als 123inkt en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 8139A002 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €41,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a minimale kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic & Times New Roman.
 • Via ons platform klik je direct door naar erkende leveranciers waar je snel en simpel 8139A002 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon BJI P300LC 8139A002 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit model blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €45,65. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €41,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €20,75. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon BJI P300LC originele inkt€41,50
Canon BJI P300LC multipack (merkcartridge)€83,00
Canon BJI P300LC huismerk inkt * €20,75
Canon BJI P300LC huismerk duopack * €41,50
Prijslijst van de 8139A002 cartridge (licht blauw) in februari 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Direkt Canon BJI P300LC 8139A002 inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online leveranciers als bij winkeliers. Belangrijk: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven bieden top-service, hebben de snelste levertijd en verkopen meestal een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Albert Heijn, Hema, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Bekende webshops als Ebay, Amazon, Bol.com, Blokker, Coolblue, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktspecialisten als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
canon-bji-p300lc-8139a002-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 8139A002 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon BJI P300LC originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges zijn afkomstig van Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €41,50).

Canon BJI P300LC huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van goedkope merken. Het 8139A002 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Canon BJI P300LC 8139A002 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je last hebt van errors of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de licht cyaan inkt van Canon vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder check je alledaagse afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Onderzoek of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om op die manier de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De inktcartridge lekt.Stop direct met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak de houder schoon. Stuur het defecte product retour.
Meest gezochte printproblemen met betrekking tot Canon BJI P300LC 8139A002 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de Canon BJI P300LC inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon BJI P300LC 8139A002 bedoeld voor de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is doorgaans +/- €34,30 excl. btw (dat is €41,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking kiest betaal je zo’n €83,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode 8139A002 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €20,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: loop de patronen in de printer na, en kijk of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het reinigingsprogramma.

Is het Canon BJI P300LC huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 8139A002 alternatief bestellen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met originele producten. Het tarief is goedkoper en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal simpel oplossen.

Kan ik ook zelf de Canon BJI P300LC 8139A002 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Daarna spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Achteraf bekijk je of de budget Canon inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie