bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 29LGY 4872B001 licht grijs / light gray cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon PGI 29LGY 4872B001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bieden wij geschikte inktwebshops voor voordelige cartridges. Deze Canon PGI 29LGY met kleurcode licht grijs (light gray) is ideaal voor prachtige kleurrijke printjes. Populair zijn de echte merkartikelen van Canon. Flink wat inktaanbieders zoals bijvoorbeeld Handyman.nl & Sneltoner.nl bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€23,25
Huismerk vanafprijs€11,63
MerkCanon
ArtikelCanon PGI 29LGY
Seriecode4872B001
Kleur omschrijvinglicht grijs
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Printomvang1.320 prints
EAN-code4960999681962

Goedkoopste Canon PGI 29LGY 4872B001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 4872B001 cartridge is ml onbekend. De printomvang is 1.320 prints . Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit is veel gunstiger dan in de winkel. Coolblue.nl en printerinktshop.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Meestal bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij winkels als inktcartridge store & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 4872B001 inktcartridges haal je in huis vanaf €23,25.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander eco-modus) of kies een zuinig lettertype zoals Courier of Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar de beste winkels waar je probleemloos en snel 4872B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PGI 29LGY 4872B001 licht grijs / light gray vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze lichtgrijze inktcartridge kost in de winkel al snel €25,58. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €23,25. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €11,63. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PGI 29LGY originele inkt€23,25
Canon PGI 29LGY multipack (merkcartridge)€46,50
Canon PGI 29LGY huismerk inkt * €11,63
Canon PGI 29LGY huismerk duopack * €23,25
Prijsindicatie van de prijs voor een 4872B001 cartridge (light gray) in juni 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon bestellen?

Snel Canon PGI 29LGY 4872B001 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online leveranciers als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden top-service, een grote voorraad en hanteren meestal een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Hema, Action, Albert Heijn, Expert, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Amazon, Ebay, Bol.com, Coolblue, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-pgi-29lgy-4872b001-licht-grijs-light-gray-inktcartridge

Originele lichtgrijze 4872B001 inkt van Canon bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PGI 29LGY originele lichtgrijze inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van Canon en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €23,25).

Canon PGI 29LGY huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van goedkope merken. Het 4872B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en doordat deze cartridges meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PGI 29LGY 4872B001 licht grijs / light gray huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de licht grijs inkt van Canon vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder bekijk je bekende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het plakkertje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check of je cartridges goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De inktcartridge lekt.Stop het printen meteen, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct goed schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Meest gezochte afdrukproblemen bij de Canon PGI 29LGY 4872B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Canon PGI 29LGY inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PGI 29LGY 4872B001 met de kleur licht grijs (light gray) cartridge is doorgaans +/- €19,21 excl. btw (dus €23,25 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack koopt liggen de kosten op zo’n €46,50. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer 4872B001 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €11,63) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start het reinigingsprogramma.

Is het Canon PGI 29LGY huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 4872B001 alternatief proberen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper vergeleken met merkinkt. De winkelprijs is gunstiger en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Deze kan je meestal eenvoudig oplossen.

Op welke manier kan ik de Canon PGI 29LGY 4872B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend spuit je de lichtgrijze inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend mag je alles opnieuw vastklikken. Ter controle test je of de vernieuwde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie