bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 306M 6659B001 magenta / roze / rood cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PFI 306M 6659B001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met de meest populaire shops voor voordelige cartridges. Het artikel Canon PFI 306M bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) komt van pas bij de mooiste kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van Canon. Steeds meer webshops als o.a. Goedkoopprinten.nl & replacedirect faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€142,50
Huismerk tarieven€71,25
MerkCanon
SoortCanon PFI 306M
Productnummer6659B001
Kleur beschrijvingmagenta
Hoeveelheid (ml)330 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code4960999910246

Goedkoopste Canon PFI 306M 6659B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 6659B001 cartridge is 330 milliliter. De capaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Bol.com of Staples zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en geven advies / service. In de basis voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij bedrijven zoals bol.com of Inktdiscount.nl.
 • Originele 6659B001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €142,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld snel-modus) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via deze site vind je de directe links naar de betrouwbaarste aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 6659B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 306M 6659B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €156,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €142,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €71,25. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 306M originele inkt€142,50
Canon PFI 306M multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 306M huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 306M huismerk duopack * €142,50
Overzicht met prijzen van de 6659B001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Direkt Canon PFI 306M 6659B001 inkt bestellen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerzaken. Onze tip: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden top-service, de meeste voorraad en hanteren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Bruna, Hema, Action, Kruidvat, Primera, Media Markt, Expert.
 • Bekende webshops als Ebay, Blokker, Coolblue, Bol.com, Amazon, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pfi-306m-6659b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 6659B001 inkt van Canon kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 306M originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen of storingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante errors of foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €142,50).

Canon PFI 306M huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan klooninkt van goedkope merken. Het 6659B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 306M 6659B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de magenta inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder check je de meest voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt vaak voor bij huismerken. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het stukje tape los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Annuleer de eventuele printopdracht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Veel voorkomende issues aangaande Canon PFI 306M 6659B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 306M inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 306M 6659B001 met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is om en nabij de €117,77 excl. btw (dat maakt €142,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €285,00. Met een huismerk cartridge met de code 6659B001 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €71,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is het Canon PFI 306M huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 6659B001 alternatief nemen is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. Het tarief is voordeliger en deze cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak eenvoudig oplossen.

Op welke manier kan ik de Canon PFI 306M 6659B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna spuit je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kun je alles weer opnieuw assembleren. Als afronding test je uit of de bijgevulde Canon inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie