bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 42M 6386B001 magenta / roze / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon CLI 42M 6386B001 inktcartridge? Op deze webpagina tref je de meest bekende verkopers voor voordelige cartridges. Artikel Canon CLI 42M met kleurcode magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van Canon. Meerdere inktshops als Paradigit en Inkt.nl leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€11,75
Huismerk vanafprijs€5,88
MerkCanon
SoortCanon CLI 42M
Serienummer6386B001
Kleurmagenta
Volume (ml)13 milliliter
Effectiviteit416 prints
EAN-code4960999901763

Goedkoopste Canon CLI 42M 6386B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 6386B001 cartridge is 13 milliliter. De printcapaciteit is 416 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is financieel interessanter dan in een lokale shop. Officesavers of Office Centre zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Meestal leveren zij ook een prima huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij webwinkels zoals Go4inkt en Inktdiscount.nl.
 • Originele 6386B001 inktcartridges koop je vanaf €11,75.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan eco-modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Brush Script.
 • Via ons platform klik je direct door naar goede verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 6386B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon CLI 42M 6386B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model roze en rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €12,93. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €11,75. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €5,88. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon CLI 42M originele inkt€11,75
Canon CLI 42M multipack (merkcartridge)€23,50
Canon CLI 42M huismerk inkt * €5,88
Canon CLI 42M huismerk duopack * €11,75
Overzicht met prijzen van de 6386B001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Vandaag nog Canon CLI 42M 6386B001 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online aanbieders als bij winkeliers. Advies van de specialist: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en hanteren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Action, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Primera, Expert, Jumbo.
 • Bekende webshops als Blokker, Coolblue, Amazon, Fonq, Bol.com, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktshops als Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste aanbiedingen.
canon-cli-42m-6386b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 6386B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon CLI 42M originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges zijn afkomstig van Canon en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met hinderlijke foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het ongunstige van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €11,75).

Canon CLI 42M huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het 6386B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon CLI 42M 6386B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen en foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) magenta inkt van Canon geplaatst maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met alledaagse cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Voer een cartridges check uit en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De inktcartridge lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct goed schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Alledaagse printproblemen in relatie tot Canon CLI 42M 6386B001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon CLI 42M inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon CLI 42M 6386B001 met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is standaard zo’n €9,71 excl. btw (dat maakt €11,75 inclusief btw). Zodra je een multipack of duoverpakking neemt moet je denken aan €23,50. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer 6386B001 betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €5,88) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en check of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is het Canon CLI 42M huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 6386B001 alternatief bestellen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is goedkoper en deze cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken gemakkelijk herstellen.

Kan ik de Canon CLI 42M 6386B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de cartridge uit elkaar. Hierna spuit je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is mag je alles met elkaar verbinden. Nadien check je of de nieuwe Canon inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie