bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 206M 5305B001 magenta / roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PFI 206M 5305B001 inktcartridge? Op deze pagina tref je de beste printwinkels voor verrassend voordelige cartridges. Deze Canon PFI 206M bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van Canon. Veel inktshops zoals bijvoorbeeld Office Centre en coolblue.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€123,50
Huismerk prijs€61,75
FabrikantCanon
ModelCanon PFI 206M
Productcode5305B001
Kleurenmagenta
Hoeveelheid (ml)300 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer4960999787558

Goedkoopste Canon PFI 206M 5305B001 inkt bestellen november 2022

De hoeveelheid (ml) van de 5305B001 cartridge is 300 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl & Goedkoopprinten.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij webwinkels als Inkclub of Inktdiscount.nl.
 • Originele 5305B001 inktcartridges kosten je ongeveer €123,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. snel printen) & probeer lettertypes zoals Century Gothic of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar populaire leveranciers waar je goedkoop en eenvoudig 5305B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 206M 5305B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze roze en rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €135,85. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €123,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €61,75. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PFI 206M originele inkt€123,50
Canon PFI 206M multipack (merkcartridge)€247,00
Canon PFI 206M huismerk inkt * €61,75
Canon PFI 206M huismerk duopack * €123,50
Geschatte prijzen van de 5305B001 cartridge (roze / rood) in november 2022. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Vandaag nog Canon PFI 206M 5305B001 inkt kopen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als bij winkeliers. Kooptip: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen tevens een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Hema, Bruna, Action, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Wehkamp, Ebay, Blokker, Coolblue, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktspecialisten als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
canon-pfi-206m-5305b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 5305B001 inkt van Canon bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PFI 206M originele roze en rode inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met irritante foutmeldingen of storingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €123,50).

Canon PFI 206M huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het 5305B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 206M 5305B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je de magenta inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met alledaagse cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Onderzoek of je het beschermkapje weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende inktcartridge.Stop het printen meteen, onttrek de cartridge en maak alles grondig schoon. Stuur het defecte product retour.
Gangbare printproblemen met de Canon PFI 206M 5305B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Canon PFI 206M inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 206M 5305B001 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is om en nabij de €102,07 excl. de btw (dat betekent €123,50 inclusief btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €247,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 5305B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €61,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het plasticje weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is een Canon PFI 206M huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 5305B001 alternatief bestellen is een veel gevallen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper dan originele producten. De verkoopprijs is voordeliger en deze cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Dit kan je normaliter zelf herstellen.

Kan ik de Canon PFI 206M 5305B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu mag je het product met elkaar verbinden. Als laatste bekijk je of de budget Canon inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie