bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 303M 2960B001 magenta / roze / rood cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PFI 303M 2960B001 inktcartridge? Via onze vergelijker bieden wij de populairste inktshops voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel Canon PFI 303M met kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van Canon. Een groeiend aantal aanbieders zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl en inktcartridge store hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€113,50
Huismerk prijs€56,75
MerkCanon
SoortCanon PFI 303M
Productnummer2960B001
Kleurcodemagenta
Inhoud (ml)300 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer4960999579948

Goedkoopste Canon PFI 303M 2960B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 2960B001 cartridge is 300 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar financieel interessanter dan in een lokale shop. Go4inkt en Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en geven advies / service. Standaard bieden ze ook een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via verkopers zoals Inktshop.nl & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 2960B001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €113,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a lage kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire winkels waar je eenvoudig 2960B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 303M 2960B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit type roze en rode inktcartridge kent een vanafprijs van €124,85. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €113,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €56,75. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 303M originele inkt€113,50
Canon PFI 303M multipack (merkcartridge)€227,00
Canon PFI 303M huismerk inkt * €56,75
Canon PFI 303M huismerk duopack * €113,50
Geschatte prijzen van de 2960B001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Meteen Canon PFI 303M 2960B001 inkt bestellen? Dit cartridgetype of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij computerwinkels. Onze tip: bestel bij een internet printshop. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Action, Handyman, Hema, Expert, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Wehkamp, Coolblue, Blokker, Amazon, Ebay, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktspecialisten als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pfi-303m-2960b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 2960B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon PFI 303M originele roze en rode inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je krijgt geen storende foutcodes. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €113,50).

Canon PFI 303M huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 2960B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per cartridge en omdat de patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 303M 2960B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de magenta inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel bekijk je de meest bekende printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste cartridges even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de lekkende cartridge en reinig de printer grondig. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare inktproblemen aangaande Canon PFI 303M 2960B001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 303M inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 303M 2960B001 met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €93,80 excl. btw (dus €113,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €227,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer 2960B001 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €56,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer nog eens of je het plakkertje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Canon PFI 303M huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 2960B001 alternatief gebruiken is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper vergeleken met originele inkt. De aanbiedingsprijs is voordeliger en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk snel herstellen.

Kan ik de Canon PFI 303M 2960B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kun jij het artikel opnieuw assembleren. Ter controle bekijk je of de budget Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie