bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 9M 1036B001 magenta / roze / rood cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PGI 9M 1036B001 inktcartridge? Op deze website vind je toonaangevende leveranciers voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon Canon PGI 9M met de kleur magenta (roze / rood) is uitermate geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Canon. Veel inktshops als bijv. Goedkoopprinten.nl & Officesavers bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€11,50
Huismerk prijs€5,75
MerkCanon
ModelCanon PGI 9M
Serienummer1036B001
Kleurmagenta
Inhoud (ml)14 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN4960999357195

Goedkoopste Canon PGI 9M 1036B001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 1036B001 cartridge is 14 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 112supplies of Staples zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij bedrijven als Inkt.nl of Staples.
 • Originele 1036B001 inktcartridges kosten je ongeveer €11,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals lage kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic of Brush Script.
 • Via onze website klik je direct door naar de betrouwbaarste bedrijven waar je voordelig en snel 1036B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PGI 9M 1036B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke roze en rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €12,65. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de cartridges al voor €11,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €5,75. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PGI 9M originele inkt€11,50
Canon PGI 9M multipack (merkcartridge)€23,00
Canon PGI 9M huismerk inkt * €5,75
Canon PGI 9M huismerk duopack * €11,50
Prijslijst van de 1036B001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Gelijk Canon PGI 9M 1036B001 inkt bestellen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij boekhandels. Onze tip: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze bedrijven bieden de beste service, de meeste voorraad en bieden meestal een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Bruna, Action, Handyman, Expert, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Fonq, Amazon, Bol.com, Blokker, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De bekende inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pgi-9m-1036b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 1036B001 inkt van Canon kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PGI 9M originele roze en rode inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met storende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €11,50).

Canon PGI 9M huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 1036B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PGI 9M 1036B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de magenta inkt van Canon verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met alledaagse inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Bekijk of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Stop met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Retourneer het product naar de leverancier.
Veel voorkomende problemen met de Canon PGI 9M 1036B001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een Canon PGI 9M inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PGI 9M 1036B001 met kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €9,50 excl. de btw (dus €11,50 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €23,00. Met een huismerk cartridge met de code 1036B001 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €5,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en kijk of je de beschermingstape verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Canon PGI 9M huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 1036B001 alternatief bestellen is meestal zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De winkelprijs is goedkoper en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Een negatieve kant is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je veelal zelfstandig verhelpen.

Hoe kan ik snel de Canon PGI 9M 1036B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is mag je het product in elkaar klikken. Ter controle probeer je of de vernieuwde Canon inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie