bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 101M 0885B001 magenta / roze / rood cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PFI 101M 0885B001 inktcartridge? Via onze vergelijker kan je aan de slag met goede webshops voor betaalbare cartridges. De Canon PFI 101M met kleur magenta (roze / rood) is relevant voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Canon. Verschillende shops als bijv. Totaalinkt.shop & Inktshop.nl verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€64,50
Huismerk vanafprijs€32,25
FabrikantCanon
TypeCanon PFI 101M
Productcode0885B001
Kleurcodemagenta
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer4960999299679

Goedkoopste Canon PFI 101M 0885B001 inkt bestellen november 2022

De hoeveelheid (ml) van de 0885B001 cartridge is 130 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl & Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Standaard hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via verkooppunten zoals Inktshop.nl of inktknaller.nl.
 • Originele 0885B001 inktcartridges koop je online vanaf €64,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (alsconceptmodus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vind je de directe links naar populaire verkopers waar je probleemloos en snel 0885B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PFI 101M 0885B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke roze en rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €70,95. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €64,50. De gunstige optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €32,25. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PFI 101M originele inkt€64,50
Canon PFI 101M multipack (merkcartridge)€129,00
Canon PFI 101M huismerk inkt * €32,25
Canon PFI 101M huismerk duopack * €64,50
Tabel met prijzen voor de 0885B001 cartridge (roze / rood) in november 2022. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon kopen?

Gelijk Canon PFI 101M 0885B001 inkt kopen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: ga naar een online inktshop. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en hebben normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Hema, Bruna, Action, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Amazon, Blokker, Coolblue, Ebay, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwebshops als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
canon-pfi-101m-0885b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 0885B001 inkt van Canon kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 101M originele roze en rode inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en zorgen voor de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €64,50).

Canon PFI 101M huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor klooninkt van derde fabrikanten. Het 0885B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 101M 0885B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van originele inkt.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze magenta inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel bekijk je bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Kijk of je het plakkertje weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Loop de geplaatste cartridges even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte problemen met betrekking tot Canon PFI 101M 0885B001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welk tarief heeft de Canon PFI 101M inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 101M 0885B001 met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €53,31 excl. de btw (dat maakt €64,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack bestelt betaal je ongeveer €129,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer 0885B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €32,25) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en check of je het lipje hebt losgemaakt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Canon PFI 101M huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 0885B001 alternatief aanschaffen is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper dan merk-inkt. Het tarief is gunstiger en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je veelal gemakkelijk verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 101M 0885B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor gebruik je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts injecteer je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Dan mag je het product opnieuw vastklikken. Ter controle controleer je of de gekloonde Canon inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie