bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 030M 3491C001 magenta / roze / rood cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PFI 030M 3491C001 inktcartridge? Op deze webpagina vergelijk je de beste shops voor betaalbare cartridges. Het product Canon PFI 030M met kleuromschrijving magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor mooie levendige kleurenafdrukken. Populair zijn de “echte” cartridges van Canon. Meer en meer verkooppunten zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl en Inkt.nl hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€47,50
Huismerk tarieven€23,75
FabrikantCanon
TypeCanon PFI 030M
Productcode3491C001
Kleurenmagenta
Volume (ml)55 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer4549292132946

Goedkoopste Canon PFI 030M 3491C001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 3491C001 cartridge is 55 milliliter. De printomvang is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inktshop.nl en Inktdiscount.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via verkooppunten als Inktwereld.nl & Mediamarkt.nl.
 • Originele 3491C001 inktcartridges koop je vanaf €47,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. eco-modus) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont & Garamond.
 • Via deze site vergelijk je de meest populaire inktwebshops waar je eenvoudig 3491C001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 030M 3491C001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €52,25. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €47,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €23,75. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PFI 030M originele inkt€47,50
Canon PFI 030M multipack (merkcartridge)€95,00
Canon PFI 030M huismerk inkt * €23,75
Canon PFI 030M huismerk duopack * €47,50
Geschatte prijzen van de 3491C001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Meteen Canon PFI 030M 3491C001 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders bieden top-service, de meeste voorraad en faciliteren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Handyman, Hema, Bruna, Primera, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Bekende webshops als Amazon, Bol.com, Ebay, Coolblue, Fonq, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktspecialisten als Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pfi-030m-3491c001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 3491C001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 030M originele roze en rode inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en zorgen voor de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt frustrerende foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het nadeel van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €47,50).

Canon PFI 030M huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 3491C001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze cartridges meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 030M 3491C001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met errorcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de magenta inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht tref je de meest gangbare afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Voer een cartridges check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog verstandiger om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte afdrukproblemen aangaande Canon PFI 030M 3491C001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Canon PFI 030M inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 030M 3491C001 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €39,26 excl. btw (€47,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack kiest betaal je zo’n €95,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer 3491C001 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €23,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: loop de patronen in de printer na, en kijk of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 030M huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 3491C001 alternatief nemen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper vergeleken met originele producten. Het tarief is lager en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit is uitstekend. Waar je op moet letten is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de Canon PFI 030M 3491C001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Om dat te doen kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Dan mag je het product opnieuw vastklikken. Aansluitend achterhaal je of de gekloonde Canon inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie