bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 7500XL M 2792C001 magenta / roze / rood cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon PGI 7500XL M 2792C001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende winkels voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon Canon PGI 7500XL M bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) patronen van Canon. Diverse printwinkels als o.a. Mediamarkt.nl of 112supplies verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€167,50
Huismerk verkoopprijs€83,75
FabrikantCanon
ProductCanon PGI 7500XL M
Productcode2792C001
Kleurmagenta
Inhoud (ml)ml onbekend
Intensiteit16.500 prints
EAN-code4549292118032

Goedkoopste Canon PGI 7500XL M 2792C001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 2792C001 cartridge is ml onbekend. De intensiteit is 16.500 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het stukken voordeliger dan in een lokale shop. Inktwereld.nl of inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Meestal leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij aanbieders als Sneltoner.nl of Handyman.nl.
 • Originele 2792C001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €167,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld eco-modus) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via ons platform check je gespecialiseerde aanbieders waar je zonder gedoe 2792C001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PGI 7500XL M 2792C001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €184,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €167,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €83,75. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PGI 7500XL M originele inkt€167,50
Canon PGI 7500XL M multipack (merkcartridge)€335,00
Canon PGI 7500XL M huismerk inkt * €83,75
Canon PGI 7500XL M huismerk duopack * €167,50
Prijsoverzicht van de 2792C001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Meteen Canon PGI 7500XL M 2792C001 inkt kopen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij de online printshops als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren vaak een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Primera, Jumbo, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Ebay, Wehkamp, Amazon, Coolblue, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pgi-7500xl-m-2792c001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 2792C001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PGI 7500XL M originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met hinderlijke foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €167,50).

Canon PGI 7500XL M huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 2792C001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Je bespaart door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze producten volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PGI 7500XL M 2792C001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de magenta inkt van Canon vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel bekijk je gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je de beschermingstape weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop te reinigen. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
De inktcartridge lekt.Breek de printopdracht af, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Gangbare cartridge problemen aangaande Canon PGI 7500XL M 2792C001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een Canon PGI 7500XL M inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PGI 7500XL M 2792C001 met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is standaard zo’n €138,43 excl. btw (wat neerkomt op €167,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €335,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer 2792C001 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €83,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat nu?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe inktcartridge het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer of de patronen goed vast zitten, en kijk of je de beschermingstape verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en reinig de printkop.

Is een Canon PGI 7500XL M huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 2792C001 alternatief inkopen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper dan merk-inkt. De verkoopprijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal zelfstandig verhelpen.

Tegen lage kosten de Canon PGI 7500XL M 2792C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens spuit je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kan je het product in elkaar klikken. Als afronding bekijk je of de vernieuwde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie