bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 310M 2361C001 magenta / roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 310M 2361C001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met geschikte verkopers voor spotgoedkope cartridges. Artikel Canon PFI 310M met de kleur magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van Canon. Verschillende inktwebshops zoals Staples of Officesavers bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€114,50
Huismerk prijzen€57,25
MerkCanon
SoortCanon PFI 310M
Seriecode2361C001
Kleurmagenta
Volume (ml)330 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN4549292098204

Goedkoopste Canon PFI 310M 2361C001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 2361C001 cartridge is 330 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het een stuk goedkoper dan in een lokale shop. printershop of Inktdiscount.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Over het algemeen hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij webwinkels zoals Inktweb.nl of Office Centre.
 • Originele 2361C001 inktcartridges koop je online vanaf €114,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk aan eco-modus) of test het gebruik van lettertypes als Courier en Garamond.
 • Via ons platform klik je direct door naar erkende aanbieders waar je probleemloos en snel 2361C001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 310M 2361C001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €125,95. Via internet is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €114,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Reken op een bedrag van €57,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PFI 310M originele inkt€114,50
Canon PFI 310M multipack (merkcartridge)€229,00
Canon PFI 310M huismerk inkt * €57,25
Canon PFI 310M huismerk duopack * €114,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 2361C001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Vandaag nog Canon PFI 310M 2361C001 inkt kopen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij boekhandels. Belangrijk: koop altijd bij een online inktshop. Deze bedrijven helpen bij problemen, een grote voorraad en leveren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Hema, Action, Handyman, Expert, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Blokker, Bol.com, Ebay, Coolblue, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwinkels als Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pfi-310m-2361c001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 2361C001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 310M originele roze en rode inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €114,50).

Canon PFI 310M huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 2361C001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 310M 2361C001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de magenta inkt van Canon verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met gangbare problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Loop de geplaatste cartridges even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest bekende issues aangaande Canon PFI 310M 2361C001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat betaal ik voor de Canon PFI 310M inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 310M 2361C001 met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €94,63 excl. btw (dat maakt €114,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack wenst betaal je ongeveer €229,00. Met een huismerk cartridge met het nummer 2361C001 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €57,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe inktcartridge weigert. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Canon PFI 310M huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 2361C001 alternatief selecteren is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper vergeleken met merkinkt. De prijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Het kan voorkomen dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutcodes. Dit kan je veelal simpel herstellen.

Op welke manier kan ik de Canon PFI 310M 2361C001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor koop je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu injecteer je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend kan je het patroon in elkaar zetten. Achteraf test je uit of de gekloonde Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie