bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 110M 2366C001 magenta / roze / rood cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 110M 2366C001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de populairste printwinkels voor extra goedkope cartridges. Deze Canon PFI 110M met de kleur magenta (roze / rood) is geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Canon. Meerdere webshops als o.a. Inktbaas.nl of inktcartridge store verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€72,50
Huismerk verkoopprijs€36,25
MerkCanon
SoortCanon PFI 110M
Productnummer2366C001
Kleurcodemagenta
Hoeveelheid (ml)160 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-code4549292098259

Goedkoopste Canon PFI 110M 2366C001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 2366C001 cartridge is 160 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel gunstiger dan in een lokale shop. replacedirect of Mediamarkt.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij leveranciers zoals Officesavers of Inktdiscount.nl.
 • Originele 2366C001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €72,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. conceptmodus) of overweeg een lettertype als Ecofont en Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl check je goede leveranciers waar je goedkope 2366C001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 110M 2366C001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke roze en rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €79,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €72,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €36,25. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 110M originele inkt€72,50
Canon PFI 110M multipack (merkcartridge)€145,00
Canon PFI 110M huismerk inkt * €36,25
Canon PFI 110M huismerk duopack * €72,50
Prijslijst van de 2366C001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Direkt Canon PFI 110M 2366C001 inkt kopen? Deze cartridge of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Bruna, Albert Heijn, Action, Primera, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Blokker, Coolblue, Amazon, Ebay, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktaanbieders als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
canon-pfi-110m-2366c001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 2366C001 inkt van Canon bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon PFI 110M originele roze en rode inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen frustrerende foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke errors of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €72,50).

Canon PFI 110M huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 2366C001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 110M 2366C001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de magenta inkt van Canon vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder check je de meest voorkomende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Stop meteen met printen, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende issues m.b.t. Canon PFI 110M 2366C001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is prijs van de Canon PFI 110M inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 110M 2366C001 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €59,92 excl. de btw (dat betekent €72,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €145,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 2366C001 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €36,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en achterhaal of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Canon PFI 110M huismerk alternatief slim?
Het huismerk 2366C001 alternatief aanschaffen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De winkelprijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Een minpunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaliter eenvoudig oplossen.

Voor een voordelige prijs de Canon PFI 110M 2366C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor bestel je een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op internet lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts injecteer je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Nadien probeer je of de bijgevulde Canon inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie