bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 8M 0622B001 magenta / roze / rood cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon CLI 8M 0622B001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bekijk je de meest bekende winkels voor goedkope cartridges. Het patroon Canon CLI 8M met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is geschikt voor al jouw kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Canon. Een groeiend aantal printshops zoals bijvoorbeeld Alleeninkt.nl en Inktshop.nl bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€11,25
Huismerk tarief€5,63
LeverancierCanon
ArtikelCanon CLI 8M
Productnummer0622B001
Kleurmagenta
Inhoud (ml)13 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer4960999272702

Goedkoopste Canon CLI 8M 0622B001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 0622B001 cartridge is 13 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. printershop of Vikingdirect.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis leveren zij ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via webshops als replacedirect & Staples.
 • Originele 0622B001 inktcartridges koop je vanaf €11,25.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld snelle modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Garamond.
 • Via dit portaal vergelijk je erkende verkopers waar je eenvoudig 0622B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon CLI 8M 0622B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit model roze en rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €12,38. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €11,25. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €5,63. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon CLI 8M originele inkt€11,25
Canon CLI 8M multipack (merkcartridge)€22,50
Canon CLI 8M huismerk inkt * €5,63
Canon CLI 8M huismerk duopack * €11,25
Prijsoverzicht van de 0622B001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Vandaag nog Canon CLI 8M 0622B001 inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij de online printshops als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken normaal gesproken een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Primera, Expert, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Coolblue, Blokker, Bol.com, Ebay, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben de beste aanbiedingen.
canon-cli-8m-0622b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 0622B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon CLI 8M originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen vervelende foutcodes. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €11,25).

Canon CLI 8M huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan imitatie inkt van goedkope merken. Het 0622B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en omdat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon CLI 8M 0622B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de magenta inkt van Canon vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel check je de meest voorkomende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Achterhaal of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
Lekkende inktcartridges.Stop direct met printen, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Algemene inktproblemen m.b.t. Canon CLI 8M 0622B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Canon CLI 8M inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon CLI 8M 0622B001 met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €9,30 excl. btw (€11,25 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack wenst liggen de kosten op zo’n €22,50. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer 0622B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is interessanter (+/- €5,63) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het plasticje juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Canon CLI 8M huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 0622B001 alternatief inkopen is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De kostprijs is goedkoper en de cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is gewoon erg goed. Een negatieve kant is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je vaak gemakkelijk oplossen.

Kan ik de Canon CLI 8M 0622B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kan je het product opnieuw vastklikken. Als check controleer je of de budget Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie