bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 301M 1488B001 magenta / roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PFI 301M 1488B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte leveranciers voor betaalbare cartridges. Het artikel Canon PFI 301M met kleurcode magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Populair zijn de merkproducten van Canon. Meerdere inktwebshops als Alleeninkt.nl & inktcartridge store verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€137,50
Huismerk tarieven€68,75
LeverancierCanon
ProductCanon PFI 301M
Seriecode1488B001
Kleurcodemagenta
Volume (ml)330 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN4960999391571

Goedkoopste Canon PFI 301M 1488B001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 1488B001 cartridge is 330 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. 123inkt of Staples zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via webshops zoals Officesavers of printerinktshop.nl.
 • Originele 1488B001 inktcartridges koop je vanaf €137,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. snel printen) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via deze site vergelijk je de beste inktaanbieders waar je eenvoudig 1488B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 301M 1488B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze roze en rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €151,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €137,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €68,75. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PFI 301M originele inkt€137,50
Canon PFI 301M multipack (merkcartridge)€275,00
Canon PFI 301M huismerk inkt * €68,75
Canon PFI 301M huismerk duopack * €137,50
Prijstabel voor de 1488B001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Meteen Canon PFI 301M 1488B001 inkt bestellen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij winkeliers. Belangrijk: bestel bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren meestal een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Hema, Bruna, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Fonq, Blokker, Ebay, Amazon, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktwinkels als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
canon-pfi-301m-1488b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 1488B001 inkt van Canon bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PFI 301M originele roze en rode inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €137,50).

Canon PFI 301M huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens klooninkt van een ander merk. Het 1488B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 301M 1488B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de magenta inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder vind je bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het plasticje los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende inktcartridges.Zet de printer meteen stil, verwijder de verschillende cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Algemene cartridge problemen m.b.t. Canon PFI 301M 1488B001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 301M inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PFI 301M 1488B001 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €113,64 excl. de btw (€137,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking koopt liggen de kosten op zo’n €275,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 1488B001 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is interessanter (+/- €68,75) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het kapje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en open het reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 301M huismerk alternatief slim?
Een huismerk 1488B001 alternatief kiezen is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper dan originele producten. De verkoopprijs is aantrekkelijker en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. De schaduwkant is dat je eventueel last kan krijgen van storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je doorgaans zelf herstellen.

Kan ik ook zelf de Canon PFI 301M 1488B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts spuit je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Afsluitend kun jij het artikel in elkaar klikken. Als check achterhaal je of de gekloonde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie