bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 703M 2965B001 magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PFI 703M 2965B001 inktcartridge? Via onze vergelijker vind je erkende aanbieders voor spotgoedkope cartridges. Het artikel Canon PFI 703M met kleur magenta (roze / rood) komt van pas bij mooie levendige kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Canon. Een groeiend aantal shops als bijv. Inktdiscount.nl en inktcartridge store verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€209,50
Huismerk prijs€104,75
LeverancierCanon
ModelCanon PFI 703M
Artikelnummer2965B001
Officiële kleurmagenta
Hoeveelheid (ml)700 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer4960999579993

Goedkoopste Canon PFI 703M 2965B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 2965B001 cartridge is 700 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. printershop en inktknaller.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij winkels zoals Go4inkt of Inktdiscount.nl.
 • Originele 2965B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €209,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. eco-stand) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Brush Script.
 • Via deze site vergelijk je de meest bekende aanbieders waar je moeiteloos 2965B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 703M 2965B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €230,45. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €209,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €104,75. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 703M originele inkt€209,50
Canon PFI 703M multipack (merkcartridge)€419,00
Canon PFI 703M huismerk inkt * €104,75
Canon PFI 703M huismerk duopack * €209,50
Prijsoverzicht van de 2965B001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Meteen Canon PFI 703M 2965B001 inkt kopen? Dit cartridgetype (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en bieden bovendien een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Action, Albert Heijn, Handyman, Media Markt, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Blokker, Coolblue, Fonq, Bol.com, Ebay, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktwinkels als Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-pfi-703m-2965b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 2965B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 703M originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je voorkomt hinderlijke storing en meldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €209,50).

Canon PFI 703M huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 2965B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 703M 2965B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze magenta inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met de meest bekende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om regelmatig een testpagina af te drukken.
De printer lekt inkt.Wacht met het afdrukken, verwijder de verschillende cartridge en maak de houder schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Meest gezochte afdrukproblemen m.b.t. Canon PFI 703M 2965B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Canon PFI 703M inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 703M 2965B001 met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €173,14 excl. btw (wat neerkomt op €209,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €419,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode 2965B001 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €104,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en check of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Canon PFI 703M huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 2965B001 alternatief gebruiken is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met originele producten. Het tarief is aantrekkelijker en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je normaliter snel verhelpen.

Hoe kan ik snel de Canon PFI 703M 2965B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste mag je het product opnieuw assembleren. Aansluitend probeer je of de nieuwe Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie