bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 6M 4707A002 magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon BCI 6M 4707A002 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de populairste printshops voor extra voordelige cartridges. Het patroon Canon BCI 6M met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is geschikt voor al jouw kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Canon. Flink wat winkels zoals bijvoorbeeld Alleeninkt.nl of printershop faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€9,50
Huismerk tarieven€4,75
LeverancierCanon
TypeCanon BCI 6M
Artikelnummer4707A002
Kleur beschrijvingmagenta
Inhoud (ml)13 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer4960999864792

Goedkoopste Canon BCI 6M 4707A002 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 4707A002 cartridge is 13 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is veel voordelige dan in de winkel. replacedirect & Office Centre zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via verkooppunten zoals Inktwereld.nl en Paradigit.
 • Originele 4707A002 inktcartridges haal je in huis vanaf €9,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (o.a beperkte kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via onze website vergelijk je bekende verkooppunten waar je goedkope 4707A002 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon BCI 6M 4707A002 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke roze en rode inktcartridge kent een vanafprijs van €10,45. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €9,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €4,75. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon BCI 6M originele inkt€9,50
Canon BCI 6M multipack (merkcartridge)€19,00
Canon BCI 6M huismerk inkt * €4,75
Canon BCI 6M huismerk duopack * €9,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 4707A002 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Gemakkelijk Canon BCI 6M 4707A002 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: bezoek een een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren tevens een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Hema, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote webwinkels als Amazon, Fonq, Ebay, Coolblue, Bol.com, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktshops als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-bci-6m-4707a002-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 4707A002 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon BCI 6M originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van Canon geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €9,50).

Canon BCI 6M huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 4707A002 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon BCI 6M 4707A002 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de magenta inkt van Canon vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel zie je algemene printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het kapje hebt weggedaan en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt in de printer.Stop meteen met printen, verwijder de lekkende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest voorkomende cartridge problemen met betrekking tot Canon BCI 6M 4707A002 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat betaal ik voor de Canon BCI 6M inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon BCI 6M 4707A002 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is standaard zo’n €7,85 excl. de btw (dat betekent €9,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je zo’n €19,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode 4707A002 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €4,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe inktcartridge het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en bekijk of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Canon BCI 6M huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 4707A002 alternatief bestellen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De aanschafprijs is interessanter en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. De schaduwkant is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutmeldingen. Deze kan je doorgaans zelf herstellen.

Hoe werkt de Canon BCI 6M 4707A002 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling kies je voor een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna spuit je de roze en rode inkt in het reservoir. Daaropvolgend kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als laatste bekijk je of de budget Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie