bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 1101M 4456A001AA magenta / roze / rood cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon BCI 1101M 4456A001AA inktcartridge? Op deze webpagina tref je goede verkopers voor voordelige cartridges. Het patroon Canon BCI 1101M bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor perfect ogende kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Canon. Veel verkooppunten zoals bijvoorbeeld Staples en Inktweb.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€272,50
Huismerk tarieven€136,25
MerkCanon
SoortCanon BCI 1101M
Artikelnummer4456A001AA
Kleurmagenta
Volume (ml)650 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN4960999865539

Goedkoopste Canon BCI 1101M 4456A001AA inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 4456A001AA cartridge is 650 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers & Paradigit zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hanteren een groot aanbod en jij kan terecht voor service. In de regel leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij bedrijven zoals Go4inkt & printerinktshop.nl.
 • Originele 4456A001AA inktcartridges haal je in huis vanaf €272,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alssnelle modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Calibri.
 • Via ons platform klik je direct door naar de betrouwbaarste webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 4456A001AA cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon BCI 1101M 4456A001AA magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze roze en rode inktcartridge kent een vanafprijs van €299,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €272,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €136,25. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon BCI 1101M originele inkt€272,50
Canon BCI 1101M multipack (merkcartridge)€545,00
Canon BCI 1101M huismerk inkt * €136,25
Canon BCI 1101M huismerk duopack * €272,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 4456A001AA cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon inkopen?

Gemakkelijk Canon BCI 1101M 4456A001AA inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: kies voor een internet printshop. Deze winkels hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en faciliteren bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Bruna, Hema, Action, Kruidvat, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Bekende webshops als Fonq, Ebay, Amazon, Bol.com, Coolblue, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktwebwinkels als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-bci-1101m-4456a001aa-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 4456A001AA inkt van Canon bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon BCI 1101M originele roze en rode inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met vervelende foutmeldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €272,50).

Canon BCI 1101M huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het 4456A001AA huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon BCI 1101M 4456A001AA magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je de magenta inkt van Canon vervangen maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht zie je bekende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je het lipje goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer meteen stil, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
De meest gangbare inktproblemen met betrekking tot Canon BCI 1101M 4456A001AA inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat zijn de kosten van de Canon BCI 1101M inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon BCI 1101M 4456A001AA bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is standaard zo’n €225,21 excl. de btw (dat betekent €272,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je uiteindelijk zo’n €545,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 4456A001AA kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €136,25) en ze hebben meer printcapaciteit (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en inspecteer de printkop goed.

Is het Canon BCI 1101M huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 4456A001AA alternatief selecteren is in de basis een goed idee. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. Het tarief is gunstiger en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken gaat er amper op achteruit. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van foutmeldingen. Dit soort storingen kan je vaak simpel herstellen.

Hoe werkt de Canon BCI 1101M 4456A001AA inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor neem je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Hierna spuit je de roze en rode inkt in het reservoir. Daaropvolgend kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als laatste test je uit of de gekloonde Canon inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie