bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 3eM 4481A002 magenta / roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon BCI 3eM 4481A002 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je de beste inktwebshops voor betaalbare cartridges. Deze Canon BCI 3eM met de kleur magenta (roze / rood) is uitermate geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van Canon. Meer en meer verkooppunten als bijv. Inkt-bestellen.nl & Inktweb.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€7,50
Huismerk prijzen€3,75
LeverancierCanon
ModelCanon BCI 3eM
Productnummer4481A002
Kleurcodemagenta
Hoeveelheid (ml)13 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer4960999865287

Goedkoopste Canon BCI 3eM 4481A002 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 4481A002 cartridge is 13 milliliter. De capaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is stukken voordeliger dan in een lokale shop. 112supplies en Inktbaas.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Standaard leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via leveranciers als printershop en Office Centre.
 • Originele 4481A002 inktcartridges kosten je ongeveer €7,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals snel printen) of overweeg een lettertype als Courier & Brush Script.
 • Via ons platform vind je populaire leveranciers waar je zonder gedoe 4481A002 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon BCI 3eM 4481A002 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €8,25. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €7,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €3,75. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon BCI 3eM originele inkt€7,50
Canon BCI 3eM multipack (merkcartridge)€15,00
Canon BCI 3eM huismerk inkt * €3,75
Canon BCI 3eM huismerk duopack * €7,50
Tabel met prijzen voor de 4481A002 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon bestellen?

Gemakkelijk Canon BCI 3eM 4481A002 inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internet als bij computerzaken. Onze tip: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en verkopen doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Action, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Blokker, Amazon, Bol.com, Fonq, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwebshops als Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-bci-3em-4481a002-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 4481A002 inkt van Canon bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon BCI 3eM originele roze en rode inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met storende storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €7,50).

Canon BCI 3eM huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 4481A002 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon BCI 3eM 4481A002 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de magenta inkt van Canon geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel tref je de meest voorkomende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check of je cartridges goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Wacht met het afdrukken, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
Algemene problemen aangaande Canon BCI 3eM 4481A002 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Canon BCI 3eM inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon BCI 3eM 4481A002 met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gewoonlijk €6,20 excl. btw (dat betekent €7,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking neemt kost het ongeveer €15,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer 4481A002 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €3,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en inspecteer de printkop goed.

Is het Canon BCI 3eM huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 4481A002 alternatief kiezen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De verkoopprijs is interessanter en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Het grootste nadeel is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je meestal snel oplossen.

Op welke manier kan ik de Canon BCI 3eM 4481A002 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 plaats je de injectiespuit met roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste kun jij het artikel opnieuw assembleren. Nadien test je of de gekloonde Canon inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie