bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 551M XL 6445B001 magenta / roze / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon CLI 551M XL 6445B001 inktcartridge? Op deze webpagina vergelijk je toonaangevende leveranciers voor voordelige cartridges. Deze Canon CLI 551M XL met de kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan merkproducten van Canon. Meer en meer printwinkels als o.a. Inkt-bestellen.nl of Inktwereld.nl leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€14,75
Huismerk verkoopprijs€7,38
LeverancierCanon
TypeCanon CLI 551M XL
Productnummer6445B001
Kleurcodemagenta
Volume (ml)11 milliliter
Printcapaciteit670 prints
EAN-code4960999904924

Goedkoopste Canon CLI 551M XL 6445B001 inkt kopen december 2022

Het volume (ml) van de 6445B001 cartridge is 11 milliliter. De effectiviteit is 670 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan financieel interessanter dan in de winkel. replacedirect en Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij bedrijven zoals Inktshop.nl & Paradigit.
 • Originele 6445B001 inktcartridges kosten je ongeveer €14,75.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan printen in concept) en selecteer een zuinig lettertype als Courier en Times New Roman.
 • Via deze site check je gespecialiseerde webshops waar je zonder gedoe 6445B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon CLI 551M XL 6445B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort roze en rode inktcartridge kent een vanafprijs van €16,23. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €14,75. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €7,38. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon CLI 551M XL originele inkt€14,75
Canon CLI 551M XL multipack (merkcartridge)€29,50
Canon CLI 551M XL huismerk inkt * €7,38
Canon CLI 551M XL huismerk duopack * €14,75
Geschatte prijzen van de 6445B001 cartridge (roze / rood) in december 2022. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Gemakkelijk Canon CLI 551M XL 6445B001 inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en voeren doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Hema, Bruna, Action, Kruidvat, Jumbo, Primera, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Fonq, Bol.com, Coolblue, Blokker, Wehkamp, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktaanbieders als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-cli-551m-xl-6445b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 6445B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon CLI 551M XL originele roze en rode inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Canon geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Het ongunstige van merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €14,75).

Canon CLI 551M XL huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 6445B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon CLI 551M XL 6445B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de magenta inkt van Canon geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder zie je veel voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Kijk of je het plakkertje weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Breek de printopdracht af, verwijder de verschillende cartridge en maak alles direct schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende problemen aangaande Canon CLI 551M XL 6445B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon CLI 551M XL inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon CLI 551M XL 6445B001 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is gewoonlijk €12,19 excl. btw (dat maakt €14,75 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je uiteindelijk zo’n €29,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 6445B001 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €7,38) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en kijk of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is het Canon CLI 551M XL huismerk alternatief slim?
Een huismerk 6445B001 alternatief aanschaffen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in verhouding tot merkinkt. Het tarief is lager en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dit kan je meestal zelf herstellen.

Hoe kan ik snel de Canon CLI 551M XL 6445B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend spuit je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend mag je het product opnieuw assembleren. Nadien test je uit of de bijgevulde Canon inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie