bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 72M 6405B001 magenta / roze / rood cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PGI 72M 6405B001 inktcartridge? Op deze website tref je de populairste shops voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel Canon PGI 72M bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) komt van pas bij prachtige kleurrijke printjes. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van Canon. Veel inktaanbieders zoals Staples en Inktweb.nl hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€10,75
Huismerk vanafprijs€5,38
FabrikantCanon
ModelCanon PGI 72M
Seriecode6405B001
Kleur beschrijvingmagenta
Inhoud (ml)14 milliliter
Printomvang710 prints
EAN4960999902142

Goedkoopste Canon PGI 72M 6405B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 6405B001 cartridge is 14 milliliter. De effectiviteit is 710 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl of Printabout.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal hebben zij ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij winkels zoals Inktweb.nl & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 6405B001 inktcartridges kosten je ongeveer €10,75.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, test de diverse eco-printinstellingen (alseco-stand) & probeer lettertypes zoals Century Gothic of Calibri.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar geschikte verkooppunten waar je probleemloos en snel 6405B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PGI 72M 6405B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €11,83. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €10,75. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €5,38. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PGI 72M originele inkt€10,75
Canon PGI 72M multipack (merkcartridge)€21,50
Canon PGI 72M huismerk inkt * €5,38
Canon PGI 72M huismerk duopack * €10,75
Tabel met de geschatte prijzen van de 6405B001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Vandaag nog Canon PGI 72M 6405B001 inkt kopen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en hebben tevens een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Albert Heijn, Bruna, Hema, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Bol.com, Wehkamp, Fonq, Coolblue, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pgi-72m-6405b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 6405B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PGI 72M originele roze en rode inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en bieden de beste kwaliteit. De patronen doen altijd en je vermijdt lastige storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €10,75).

Canon PGI 72M huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens klooninkt van derden. Het 6405B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PGI 72M 6405B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de magenta inkt van Canon verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder tref je de meest gangbare inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Check of je het beschermkapje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Stop direct met printen, verwijder de verschillende cartridge en maak alles grondig schoon. Stuur het defecte product retour.
Algemene afdrukproblemen bij de Canon PGI 72M 6405B001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Canon PGI 72M inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PGI 72M 6405B001 met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is ongeveer €8,88 excl. btw (wat neerkomt op €10,75 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking wenst betaal je ongeveer €21,50. Door te printen met een huismerk cartridge met de code 6405B001 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt lager (+/- €5,38) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en kijk of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Canon PGI 72M huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 6405B001 alternatief aanschaffen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De aanbiedingsprijs is interessanter en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je meestal zelfstandig verhelpen.

Kan ik ook zelf de Canon PGI 72M 6405B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. In dat geval werk je met een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens spuit je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder kun jij het artikel opnieuw assembleren. Als check bekijk je of de budget Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie