bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 106M 6623B001 magenta / roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 106M 6623B001 inktcartridge? Op deze website vind je de betrouwbaarste printwinkels voor extra voordelige cartridges. De Canon PFI 106M met kleur magenta (roze / rood) komt van pas bij al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de “echte” cartridges van Canon. Steeds meer aanbieders als o.a. printerinktshop.nl en Inktshop.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€59,50
Huismerk verkoopprijs€29,75
LeverancierCanon
ModelCanon PFI 106M
Serienummer6623B001
Officiële kleurmagenta
Volume (ml)130 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer4960999909523

Goedkoopste Canon PFI 106M 6623B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 6623B001 cartridge is 130 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inktwereld.nl & Vikingdirect.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen hebben zij ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via shops zoals Easy-ink of Inktbaas.nl.
 • Originele 6623B001 inktcartridges kosten je ongeveer €59,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. snel printen) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont of Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vind je erkende shops waar je goedkoop en eenvoudig 6623B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 106M 6623B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €65,45. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €59,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €29,75. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 106M originele inkt€59,50
Canon PFI 106M multipack (merkcartridge)€119,00
Canon PFI 106M huismerk inkt * €29,75
Canon PFI 106M huismerk duopack * €59,50
Tabel met prijzen voor de 6623B001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Meteen Canon PFI 106M 6623B001 inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel online als bij boekenwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, een grote voorraad en verkopen normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Ebay, Wehkamp, Amazon, Coolblue, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwebwinkels als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-pfi-106m-6623b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 6623B001 inkt van Canon kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PFI 106M originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met frustrerende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • De schaduwkant van de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €59,50).

Canon PFI 106M huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens imitatie inkt van derden. Het 6623B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 106M 6623B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de magenta inkt van Canon geplaatst maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder staan de meest voorkomende cartridge problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Onderzoek of je het plakkertje verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog beter om even elke week een testafdrukje te doen.
De cartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, onttrek de cartridge en maak alles direct schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Relevante problemen bij de Canon PFI 106M 6623B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PFI 106M inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 106M 6623B001 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €49,17 excl. btw (wat neerkomt op €59,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je zo’n €119,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code 6623B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €29,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is een Canon PFI 106M huismerk alternatief slim?
Een huismerk 6623B001 alternatief nemen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De kostprijs is voordeliger en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints is gewoon erg goed. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je meestal simpel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Canon PFI 106M 6623B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend spuit je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kun jij het artikel in elkaar klikken. Als laatste test je uit of de vernieuwde Canon inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie