bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 107M 6707B001 magenta / roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 107M 6707B001 inktcartridge? Op deze website vergelijk je de beste inktwebshops voor extra voordelige cartridges. Deze Canon PFI 107M bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Canon. Velerlei shops als Staples en bol.com leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€54,50
Huismerk tarieven€27,25
MerkCanon
SoortCanon PFI 107M
Productcode6707B001
Kleurmagenta
Inhoud (ml)130 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-code4960999910963

Goedkoopste Canon PFI 107M 6707B001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 6707B001 cartridge is 130 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat kan daar veel gunstiger dan in de winkel. Easy-ink of Inktdiscount.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk leveren zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij leveranciers zoals Go4inkt of printerinktshop.nl.
 • Originele 6707B001 inktcartridges kosten je ongeveer €54,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan snel-modus) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans & Calibri.
 • Via dit portaal vind je goede verkopers waar je goedkoop en eenvoudig 6707B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 107M 6707B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit type roze en rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €59,95. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €54,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €27,25. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PFI 107M originele inkt€54,50
Canon PFI 107M multipack (merkcartridge)€109,00
Canon PFI 107M huismerk inkt * €27,25
Canon PFI 107M huismerk duopack * €54,50
Geschatte prijzen van de 6707B001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Direkt Canon PFI 107M 6707B001 inkt kopen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetshops als bij boekhandels. Ons advies: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Primera, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Wehkamp, Ebay, Fonq, Bol.com, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De bekende inktwebshops als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
canon-pfi-107m-6707b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 6707B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PFI 107M originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt irritante storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €54,50).

Canon PFI 107M huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor namaak-inkt van derden. Het 6707B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 107M 6707B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de magenta inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel bekijk je algemene inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Bekijk of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Loop de geplaatste cartridges even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, haal alle cartridge uit de printer en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
Meest gezochte problemen bij de Canon PFI 107M 6707B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de Canon PFI 107M inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 107M 6707B001 met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €45,04 excl. btw (dus €54,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack bestelt betaal je zo’n €109,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code 6707B001 kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €27,25) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het plakkertje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 107M huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 6707B001 alternatief selecteren is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De verkoopprijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Het kan voorkomen dat je te maken kunt krijgen met foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je vaak simpel herstellen.

Kan ik de Canon PFI 107M 6707B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Hiervoor werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Nu spuit je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kun jij het artikel in elkaar zetten. Nadien achterhaal je of de bijgevulde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie