bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CL 41 0617B001 kleur / color cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon CL 41 0617B001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je toonaangevende inktaanbieders voor extra voordelige cartridges. Deze Canon CL 41 met kleur kleur (color) is ideaal voor al jouw kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van Canon. Meerdere printwinkels als o.a. Handyman.nl & Easy-ink hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn een stuk goedkoper, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€20,50
Huismerk tarief€10,25
FabrikantCanon
ProductCanon CL 41
Productnummer0617B001
Kleurenkleur
Hoeveelheid (ml)12 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer4960999273433

Goedkoopste Canon CL 41 0617B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 0617B001 cartridge is 12 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is financieel interessanter dan in een lokale shop. 112supplies en Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via webwinkels zoals Inktweb.nl & Staples.
 • Originele 0617B001 inktcartridges kosten je ongeveer €20,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, loop alle eco-printinstellingen na (o.a beperkte kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl check je geschikte winkels waar je voordelig en snel 0617B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon CL 41 0617B001 kleur / color vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort meerkleurige inktcartridge heeft een adviesprijs van €22,55. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €20,50. De beste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €10,25. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon CL 41 originele inkt€20,50
Canon CL 41 multipack (merkcartridge)€41,00
Canon CL 41 huismerk inkt * €10,25
Canon CL 41 huismerk duopack * €20,50
Geschatte prijzen van de 0617B001 cartridge (color) in juni 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Direkt Canon CL 41 0617B001 inkt kopen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en voeren normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Action, Handyman, Albert Heijn, Hema, Jumbo, Kruidvat, Primera, Expert.
 • Grote webwinkels als Ebay, Coolblue, Fonq, Amazon, Blokker, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktwebshops als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-cl-41-0617b001-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige 0617B001 inkt van Canon kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon CL 41 originele meerkleurige inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met hinderlijke foutmeldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €20,50).

Canon CL 41 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van derde partijen. Het 0617B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Canon CL 41 0617B001 kleur / color huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit dan merk-inkt.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) kleur inkt van Canon verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel bekijk je bekende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De inktcartridge lekt.Stop het printen meteen, onttrek de cartridge en maak alles direct schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare inktproblemen bij de Canon CL 41 0617B001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Canon CL 41 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon CL 41 0617B001 met de kleur kleur (color) cartridge is gemiddeld zo’n €16,94 excl. de btw (€20,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / multipack koopt moet je denken aan €41,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer 0617B001 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €10,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en bekijk of je het plakkertje weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Canon CL 41 huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 0617B001 alternatief kopen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De verkoopprijs is gunstiger en de cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit is uitstekend. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Deze kan je normaliter snel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Canon CL 41 0617B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je ook helemaal zelf. Daarvoor bestel je een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Vervolgens injecteer je de meerkleurige inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder kun je alles weer opnieuw assembleren. Als laatste achterhaal je of de nagevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie