bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CL 561 3731C001 kleur / color cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon CL 561 3731C001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire aanbieders voor goedkope cartridges. Het artikel Canon CL 561 met de kleur kleur (color) kan jij toepassen voor de mooiste kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van Canon. Een groeiend aantal shops zoals bijvoorbeeld Printabout.nl of Go4inkt verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€15,50
Huismerk vanafprijs€7,75
LeverancierCanon
ModelCanon CL 561
Artikelnummer3731C001
Officiële kleurkleur
Volume (ml)8,3 milliliter
Intensiteit180 prints
EAN-code4549292145038

Goedkoopste Canon CL 561 3731C001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 3731C001 cartridge is 8,3 milliliter. Het printvermogen is 180 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect & Alleeninkt.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via webshops als Inkclub of Paradigit.
 • Originele 3731C001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €15,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (alseco-stand) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de betrouwbaarste aanbieders waar je zonder gedoe 3731C001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon CL 561 3731C001 kleur / color vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke meerkleurige inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €17,05. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €15,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €7,75. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon CL 561 originele inkt€15,50
Canon CL 561 multipack (merkcartridge)€31,00
Canon CL 561 huismerk inkt * €7,75
Canon CL 561 huismerk duopack * €15,50
Prijsoverzicht van de 3731C001 cartridge (color) in juni 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon verkrijgen?

Gemakkelijk Canon CL 561 3731C001 inkt kopen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel online als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Ebay, Fonq, Wehkamp, Amazon, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktshops als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-cl-561-3731c001-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige 3731C001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon CL 561 originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante foutcodes. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €15,50).

Canon CL 561 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 3731C001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de cartridge en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon CL 561 3731C001 kleur / color huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de kleur inkt van Canon geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht bekijk je bekende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Loop nog eens na of je de beschermingstape verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check of je cartridges goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een goed werkende printkop. Het advies van experts is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle cartridge uit de printer en maak alles grondig schoon. Stuur het defecte product retour.
De meest voorkomende problemen m.b.t. Canon CL 561 3731C001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de Canon CL 561 inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon CL 561 3731C001 bedoeld voor de kleur kleur (color) cartridge is doorgaans +/- €12,81 excl. de btw (wat neerkomt op €15,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €31,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code 3731C001 kan je fors besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €7,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en check of je het lipje verwijderd hebt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start het reinigingsprogramma.

Is een Canon CL 561 huismerk alternatief slim?
Een huismerk 3731C001 alternatief selecteren is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper dan merk-inkt. De kostprijs is aantrekkelijker en deze cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit gaat er amper op achteruit. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dit kan je meestal eenvoudig herstellen.

Kan ik ook zelf de Canon CL 561 3731C001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Voorts spuit je de meerkleurige inkt in het reservoir. Daaropvolgend mag je het product in elkaar klikken. Ter controle check je of de bijgevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie