bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CL 38 2146B001 kleur / color cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon CL 38 2146B001 inktcartridge? Op deze webpagina vergelijk je toonaangevende verkooppunten voor verrassend voordelige cartridges. Het product Canon CL 38 met de kleur kleur (color) is ideaal voor perfect ogende kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Canon. Verschillende inktshops zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop & Sneltoner.nl verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€16,00
Huismerk verkoopprijs€8,00
MerkCanon
SoortCanon CL 38
Serienummer2146B001
Kleurkleur
Volume (ml)9 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer4960999454054

Goedkoopste Canon CL 38 2146B001 inkt kopen oktober 2023

De inhoud (ml) van de 2146B001 cartridge is 9 milliliter. De effectiviteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je krijgt het dan veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl en Mediamarkt.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en geven extra ondersteuning. Doorgaans bieden ze ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via shops als Inktwereld.nl of inktknaller.nl.
 • Originele 2146B001 inktcartridges koop je online vanaf €16,00.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan eco-stand) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Garamond.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar de betrouwbaarste shops waar je snel en simpel 2146B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon CL 38 2146B001 kleur / color vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke meerkleurige inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €17,60. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €16,00. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €8,00. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon CL 38 originele inkt€16,00
Canon CL 38 multipack (merkcartridge)€32,00
Canon CL 38 huismerk inkt * €8,00
Canon CL 38 huismerk duopack * €16,00
Overzicht met prijzen van de 2146B001 cartridge (color) in oktober 2023. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Meteen Canon CL 38 2146B001 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als bij kantoorwinkels. Ons advies: kies voor een internet printshop. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en leveren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote platformen als Bol.com, Blokker, Wehkamp, Ebay, Fonq, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktaanbieders als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
canon-cl-38-2146b001-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige 2146B001 inkt van Canon bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon CL 38 originele meerkleurige inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €16,00).

Canon CL 38 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar klooninkt van derden. Het 2146B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je bespaart door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon CL 38 2146B001 kleur / color huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt dan inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je te maken krijgt met storingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de kleur inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder staan de meest bekende printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Bekijk of je het lipje goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop te reinigen. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct goed schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest voorkomende problemen m.b.t. Canon CL 38 2146B001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Canon CL 38 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon CL 38 2146B001 met kleuromschrijving kleur (color) cartridge is om en nabij de €13,22 excl. btw (dat is €16,00 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack prefereert kost het ongeveer €32,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer 2146B001 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €8,00) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Canon CL 38 huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 2146B001 alternatief selecteren is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. Het tarief is gunstiger en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet amper onder voor merkinkt. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je vaak gemakkelijk verhelpen.

Hoe werkt de Canon CL 38 2146B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 plaats je de injectiespuit met meerkleurige inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna kan je het patroon met elkaar verbinden. Aansluitend controleer je of de budget Canon inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie