bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CL 513 2971B001 kleur / color cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon CL 513 2971B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je toonaangevende webshops voor betaalbare cartridges. De Canon CL 513 bedoeld voor de kleur kleur (color) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Canon. Heel wat aanbieders zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop en Inktshop.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€21,50
Huismerk prijs€10,75
LeverancierCanon
ProductCanon CL 513
Productcode2971B001
Kleurenkleur
Hoeveelheid (ml)13 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer4960999617022

Goedkoopste Canon CL 513 2971B001 inkt kopen december 2022

De hoeveelheid (ml) van de 2971B001 cartridge is 13 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl en Totaalinkt.shop zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en geven advies / service. Over het algemeen leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via webwinkels als inktcartridge store en Office Centre.
 • Originele 2971B001 inktcartridges koop je vanaf €21,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. conceptmodus) en test het gebruik van lettertypes als Courier & Brush Script.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar bekende leveranciers waar je probleemloos en snel 2971B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon CL 513 2971B001 kleur / color vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze meerkleurige inktcartridge heeft een prijs van zo’n €23,65. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €21,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €10,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon CL 513 originele inkt€21,50
Canon CL 513 multipack (merkcartridge)€43,00
Canon CL 513 huismerk inkt * €10,75
Canon CL 513 huismerk duopack * €21,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 2971B001 cartridge (color) in december 2022. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Meteen Canon CL 513 2971B001 inkt kopen? Deze cartridge of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij boekenwinkels. Onze tip: shop bij een online inktshop. Zij helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken vaak een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Action, Hema, Albert Heijn, Handyman, Jumbo, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Bol.com, Fonq, Amazon, Wehkamp, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-cl-513-2971b001-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige 2971B001 inkt van Canon bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon CL 513 originele meerkleurige inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt irritante foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €21,50).

Canon CL 513 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het 2971B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Canon CL 513 2971B001 kleur / color huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze kleur inkt van Canon vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel zie je gangbare problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je het plakkertje goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check of je cartridges goed in de printer zitten en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Het inktpatroon lekt.Breek de printopdracht af, haal de betreffende cartridges uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Bekende printproblemen in relatie tot Canon CL 513 2971B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon CL 513 inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon CL 513 2971B001 met de kleur kleur (color) cartridge is ongeveer €17,77 excl. de btw (dat is €21,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack wenst kost het ongeveer €43,00. Met een huismerk cartridge met het serienummer 2971B001 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is interessanter (+/- €10,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe inktcartridge het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en loop nog eens na of je het lipje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en inspecteer de printkop goed.

Is het Canon CL 513 huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 2971B001 alternatief kopen is doorgaans een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan originele merkinkt. Het tarief is aantrekkelijker en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Op welke manier kan ik de Canon CL 513 2971B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. Hiervoor gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarna injecteer je de meerkleurige inkt in het inktpatroon. Nu kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als laatste test je of de gekloonde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie