bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CL 541XL 5226B005 kleur / color cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon CL 541XL 5226B005 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool bieden wij goede inktaanbieders voor extra goedkope cartridges. Het product Canon CL 541XL met de kleur kleur (color) is relevant voor al jouw kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Canon. Een groeiend aantal inktaanbieders zoals printerinktshop.nl en replacedirect bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€21,25
Huismerk tarieven€10,63
LeverancierCanon
ArtikelCanon CL 541XL
Productnummer5226B005
Kleur beschrijvingkleur
Hoeveelheid (ml)15 milliliter
Printvermogen400 prints
EAN-code8714574572604

Goedkoopste Canon CL 541XL 5226B005 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 5226B005 cartridge is 15 milliliter. De intensiteit is 400 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Bol.com & printerinktshop.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via webwinkels als Inktweb.nl of Alleeninkt.nl.
 • Originele 5226B005 inktcartridges koop je vanaf €21,25.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander minimale kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Courier en Baskerville Old Face.
 • Via onze website klik je direct door naar erkende verkooppunten waar je moeiteloos 5226B005 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon CL 541XL 5226B005 kleur / color vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze meerkleurige inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €23,38. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €21,25. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €10,63. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon CL 541XL originele inkt€21,25
Canon CL 541XL multipack (merkcartridge)€42,50
Canon CL 541XL huismerk inkt * €10,63
Canon CL 541XL huismerk duopack * €21,25
Prijsoverzicht van de 5226B005 cartridge (color) in juni 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Vandaag nog Canon CL 541XL 5226B005 inkt kopen? Deze cartridge of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: ga naar een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en hebben tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Expert, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Grote webwinkels als Ebay, Fonq, Blokker, Wehkamp, Amazon, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-cl-541xl-5226b005-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige 5226B005 inkt van Canon kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon CL 541XL originele meerkleurige inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met storende foutmeldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €21,25).

Canon CL 541XL huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 5226B005 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon CL 541XL 5226B005 kleur / color huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errorcodes.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de kleur inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel zie je algemene problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt soms voor bij klooninkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Check of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Voer een cartridges check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. De beste tips is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende inktcartridges.Stop met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Bekende issues met betrekking tot Canon CL 541XL 5226B005 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoeveel betaal ik voor een Canon CL 541XL inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon CL 541XL 5226B005 met de kleur kleur (color) cartridge is gemiddeld zo’n €17,56 excl. btw (dat betekent €21,25 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €42,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code 5226B005 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €10,63) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon weigert. Dit los je als volgt op: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het plakkertje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en open het reinigingsprogramma.

Is een Canon CL 541XL huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 5226B005 alternatief kopen is in de basis zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in verhouding tot merkinkt. Het tarief is goedkoper en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dit kan je meestal zelf herstellen.

Kan ik de Canon CL 541XL 5226B005 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met meerkleurige inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste kan je het patroon in elkaar klikken. Tenslotte test je uit of de bijgevulde Canon inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie