bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt Samsung ML 1865W

Probleemloos inkt voor de Samsung ML 1865W bestellen en laten bezorgen? Via deze Inktvergelijker vergelijk je de betrouwbaarste webwinkels en acties voor cartridges en toners voor elke printer. Middels onze tools koop je snel goedkope kleureninkt (magenta, geel, cyaan) en key (zwarte) inkt die past in je ml 1865w in december 2023. Daarbij check je op deze website slimme bespaartips, info met betrekking tot voordelen + nadelen van huismerk & veel voorkomende storingen.

 • Inkttoners bestel je al vanaf €41,25.
 • Beschikbare kleuren voor de ml 1865w: Zwart, Roze (Magenta), Geel (Yellow), en Blauw (Cyaan).
 • Bij veel aanbieders kies je uit voordelige namaak inkt of originele inkt van Samsung.
 • Alternatieve inkt is voordeliger geprijsd en is volledig gevuld. Hierdoor bespaar jij tot maar liefst 50%.
 • Een populair product is de Samsung MLT D1042S toner zwart.
 • Aanrader: je kunt nog meer geld besparen met een voordeelverpakking.

Snelkoppelingen: Goedkoopste inkt voor Samsung ML 1865W | Zes tips voor goedkoper printen | Wat is de juiste inkt voor de ml 1865w? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Huismerk inkt gebruiken | Bekijk de veelgestelde vragen

MerknaamSamsung
Printerserieml
Modelnummer1865w
Soort printerLaser
Vaak gekozen tonerSamsung MLT D1042S toner zwart
Vanafprijs €€ = €€€

Goedkoopste Samsung ML 1865W printerinkt kopen (december 2023)

Printen is best kostbaar. Een afdruk met alleen tekst in zwart kost al snel enkele centen en een print met kleur al gauw €0,15 per printje. Door de aankoop van de de goedkoopste Samsung ML 1865W toners kan je al snel vele tientallen euro’s besparen. Een merkdealer / winkel binnenlopen voor een inktpatroon is bijna altijd aan de prijs. Je bent veel goedkoper uit als je bij een webwinkel koopt. Dit komt naar voren uit de prijspeiling die de Consumentenbond elk jaar uitvoert. Dit is met name zo voor Samsung originele merkcartridges en merktoners. In de tabel hieronder bekijk je de beste online aanbieders waar je zonder gedoe snel de juiste inkt voor jouw printer kunt bestellen. Per verkoper tonen we of ze alternatieve inkt of ook merkinkt bezorgen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Besparen op de printkosten
Goedkoop printen met de ml 1865w? In de volgende lijst communiceren we een aantal handige tips & tricks die helpen om nog goedkoper te printen.

 • Ga voor klooninkt. Je bereikt een vergelijkbare kwaliteit en bespaart tot wel 50%.
 • Probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen. Printen in kleur is nu eenmaal duur.
 • Kies de voordelige printinstellingen. Zo kan je vaak kiezen voor de optie lage- of gemiddelde kwaliteit. De kwaliteit is iets minder, maar je verbruikt veel minder inkt.
 • Test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Garamond.
 • Kies voor de optie dubbelzijdig printen. Zo bereik je een lager papierverbruik.
 • Haal de stekker uit de printer als deze (lange tijd) niet in gebruik wordt genomen. Zo voorkom je onnodig reinigen.

Welke inkt is geschikt voor de ml 1865w?

Krijg je een bericht dat de inktvoorraad op is? Belangrijk: Deze meldingen zijn een schatting. Vervang niet direct de toner/cartridge bij een melding. Zorg dat je een nieuwe cartridge/toner achter de hand hebt en vernieuw deze wanneer de afdrukkwaliteit onaanvaardbaar is.

De all-in-one Samsung ML 1865W betreft een laserprinter. Het maakt gebruik van toners. Kijk allereerst welke kleur je moet vervangen. Ook vergelijk je welk typenummer geschikt is. Daarvoor heb je eigenlijk geen advies nodig.

 1. De snelste weg is te zoeken op tonernummer of fabriekscode. Dit is te vinden op het patroon dat nu in de printer zit.
 2. Zoek op het printermodel. Voor jouw printer is dat 1865w uit de serie ml van het merk Samsung.
 3. Doorzoek de handleiding; hierin is alles wat je moet weten te vinden.

Bij een aantal shops zoals 112supplies en printerinktshop.nl worden ook huismerken aangeboden. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en beschikken over meer printvermogen. Meer details daarover check je hier.

TypeKleurInfo
Samsung ML 1865W CyaanBlauwBlauwe inkt voor o.a. Waterblauw of RAL 5020.
Samsung ML 1865W MagentaRozeRoze inkt voor onder andere Blauwlila of RAL 3013.
Samsung ML 1865W YellowGeelGele inkt voor o.a. Honinggeel en RAL 1034.
Samsung ML 1865W Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van echt zwart.
Tabel met diverse inkttoners voor de ml 1865w.

Werkende toners voor o.a. de ml 1865w.
Wij hebben onderstaande ontdekt die passen in deze printer.

 1. Samsung MLT D1042S toner zwart
 2. 2x Samsung MLT D1042S toner zwart


Voordelige Samsung ML 1865W toner vervangen

De juiste inkt gevonden? Dan wordt het tijd om de toner te verwisselen. Hierna bieden wij een kort informatieblok waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg toners ml 1865w vervangen

 1. Welke kleur moet worden verwisseld?

  De software op de PC laat een popup zien welke patronen precies vervangen moeten worden.

 2. Oude toner uit het aparaat halen

  Open het middengedeelte van de printer en haal voorzichtig het lege patroon eruit. Gooi ze niet zomaar in de afvalbak. Je kunt ze afgeven bij een computerwinkel of inleverpunt.

 3. Open de nieuwe verpakking

  Haal de nieuwe toner uit het plastic. Haal het plakkertje er af zoals weergegeven op de verpakking.

 4. Nieuwe inkttoner herinstalleren

  Plaats het inktpatroon in de houder. Druk deze stevig vast (tot je een klik hoort) en sluit de klep weer af.

 5. Laatste controle fase

  De printer zal als laatste stap de geplaatste inkt gaan beoordelen. Wanneer het allemaal gelukt is geeft de printer het huidige inktniveau aan. Je kunt nu weer printen.

printerinkt-Samsung ML 1865W

Beste Samsung ML 1865W huismerk printerinkt kopen

Kan je niet meer printen met jouw ml 1865w? Dan is het tijd voor nieuwe patronen. Je kunt kiezen uit: originele inkt van Samsung of huismerk toners. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, heeft 25% meer ml inhoud en biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit als originele inkt.

Wat wordt verstaan onder huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk toners zijn de officiele merkproducten die bijgevuld en opnieuw uitgegeven worden. Dit wordt gedaan door speciale bedrijven en de prijs is erg concurrerend. Klooninkt is tot het maximale niveau vol, wat bij de grote merken er nog wel eens aan schort. De printkosten dalen dus aanzienlijk. De kwaliteit van een afdruk komt overeen met officiële inkt. 

Issues bij het installeren van een huismerk toner
In enkele gevallen komt er een bericht met een foutmelding bij het plaatsen van imitatie inkt. Dit ontstaat doordat Samsung je wil dwingen dat jij hun eigen toners toepast. Een melding is vaak gewoon te negeren. Nog niet opgelost? Je treft verderop diverse snelle tips.

 1. Bekijk of je de goede imitatie toner hebt. Noteer het modelnummer en kijk of deze overeenstemt met de inkt die de fabrikant voorschrijft.
 2. Zet de printer terug naar fabrieksinstellingen. Wacht even een half uurtje met opnieuw opstarten.
 3. Kijk of de inkttoner goed is geplaatst.
 4. Bij de wat meer recente printers moet je mogelijk eerst een keer printen met de merkinkt (die is meegeleverd). Hierna wordt het gedoogd om voor alternatieve inkt te kiezen.
 5. Bekijk of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt.
 6. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
 7. Gebruik altijd de nieuwste software en drivers. Deze vind je op de website van Samsung.
 8. Zorg voor een schone printkop.

FAQ met veelgestelde vragen

Ik kan geen zwart-wit printen omdat kleureninkt op is, hoe kan ik dat oplossen?
Een deel van de printers printen geen zwart-wit wanneer 1 andere kleur (cyaan, geel, magenta) op is. Dat is niet erg handig. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen. Open de printinstellingen en kies voor zwart-wit. Lukt dit niet? Plak wat schilderstape over op de inhoudsindicator van de lege Samsung ML 1865W toner.

Hoe kan ik inkt reinigen met de ml 1865w?
Veel all-in-one printers hebben de ingebouwd reinigingsprogramma zodat de printkop langer meegaat. Met behulp van dit programma zul je altijd een goede afdruk krijgen. Af en toe uw Samsung toners stofvrij maken met een doekje draagt ook bij aan een langere levensduur. De software geeft zelf aan wanneer het gereinigd moet worden. Ook als de printer uit staat (maar wel aan het de stroom zit) zal de printer regelmatig onderhoudstaken uitvoeren.

Hoe kan ik de inkt voor de Samsung ML 1865W opnieuw vullen?
In de winkel zijn navulbare artikelen beschikbaar. We hebben het hier over hervulbare cartridges / toners die je zelf opnieuw kunt aanvullen met navulinkt. Tevens wordt dit ook gedaan door shops die daar de juiste materialen voor hebben. Deze ondernemingen geven voordelige namaak artikelen in plaats van originele Samsung toner-inkt.

Wat zijn de actuele software en drivers voor de ml 1865w?
Jouw printer installeren en klaar maken voor gebruik kost gelukkig niet veel tijd. In de regel herkent een windows of Mac computer de nieuwe printer direct. Zorg wel voor de relevante printersoftware. Deze kan je downloaden en installeren via de portalen van Samsung. De betrouwbare printer drivers die werken met de ml 1865w staan voor je klaar op de website van Samsung. Op de downloadpagina download je ook aanvullendespecificaties zoals een gebruiksaanwijzing, info over het reinigingsprogramma en oplossingen voor foutmeldingen.

Wat zijn veel voorkomende storingen en error codes bij de ml 1865w?
Een printerstoring is vervelend en kan voor veel problemen zorgen. De printer laat foutcodes zien. Dergelijke foutmeldingen worden verder toegelicht op de support-pagina van de fabrikant. Vervelende Samsung ML 1865W storingen zijn; geen wifi, slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, printkop fout, reiniging, slecht leesbare tekst, wil niet scannen, wil niet printen, afdrukken kost veel inkt, langzaam.

Kan ik draadloos printen en de printer aan het netwerk hangen?
De actuele Samsung printersystemen beschikken over draadloze (wireless) printopties via airprint (WiFi). Groot pluspunt is dat je ook kunt afdrukken vanaf jouw PC / laptop die niet rechtstreeks is aangesloten. De ml 1865w WiFi printer kun je dan eenvoudig online bereiken. Eveneens kan er worden geprint vanaf apps op de telefoon of iPad / tablet.

Wat zijn pluspunten van inkt abonnementen?
We onderscheiden verschillende printermerken waar je een maandelijks inkt abonnement kunt nemen. Het printermerk stuurt automatisch maandelijks, om de paar maand of op het moment dat het inktniveau laag is een nieuwe voordelige toner. Door hiervan gebruik te maken zit je nooit met een leeg inktpatroon en weet je zeker dat je ten allen tijde een afdruk kunt maken. Je hebt diverse toner abonnementen. Van een lage prijs (tientallen prints per maand) tot plans voor grote bedrijven (honderden prints per maand).

Plaats een reactie