bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Utax CK 5512Y 1T02R6AUT0 geel / yellow toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Utax CK-5512Y (1T02R6AUT0) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met erkende webshops voor extra voordelige toners. Het artikel Utax CK-5512Y (1T02R6AUT0) toner geel met de kleur geel (yellow) komt van pas bij mooie levendige kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Utax. Verschillende webshops als Alleeninkt.nl of Inktshop.nl verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€124,50
Huismerk prijs€62,25
LeverancierUtax
ProductUtax CK-5512Y (1T02R6AUT0) toner geel
Productcode1T02R6AUT0
Kleur omschrijvinggeel
Printvermogenonbekend
EAN4053768190335

Goedkoopste Utax CK-5512Y (1T02R6AUT0) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 1T02R6AUT0 toner is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Sneltoner.nl of Vikingdirect.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Utax toners. Ze verkopen een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via winkels als Sneltoner.nl of Office Centre.
 • Originele 1T02R6AUT0 inkt toners koop je vanaf €124,50.
 • Utax imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (alslage- of gemiddelde kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Baskerville Old Face.
 • Via deze site klik je direct door naar de beste bedrijven waar je eenvoudig 1T02R6AUT0 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Utax CK-5512Y (1T02R6AUT0) toner geel vergelijken
Utax toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze gele tonercartridge kost in de winkel al snel €136,95. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €124,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €62,25. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Utax CK-5512Y (1T02R6AUT0) toner geel originele inkt€124,50
Utax CK-5512Y (1T02R6AUT0) toner geel multipack (merk toners)€249,00
Utax CK-5512Y (1T02R6AUT0) toner geel huismerk inkt * €62,25
Utax CK-5512Y (1T02R6AUT0) toner geel huismerk duopack * €124,50
Tabel met prijzen voor de 1T02R6AUT0 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Utax inkopen?

Snel Utax CK-5512Y (1T02R6AUT0) inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetshops als bij kantoorwinkels. Kooptip: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en hebben tevens een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Handyman, Hema, Bruna, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Bekende webshops als Amazon, Wehkamp, Fonq, Bol.com, Blokker, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktwinkels als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
utax-ck-5512y-1t02r6aut0-geel-yellow-toner

Originele gele 1T02R6AUT0 inkt van Utax kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Utax CK-5512Y (1T02R6AUT0) toner geel originele gele toner is dat een goede koop. Deze toners worden vervaardigd door Utax en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke foutmeldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele toners van Utax geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende storingen en foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het nadeel van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €124,50).

Utax CK-5512Y (1T02R6AUT0) toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 1T02R6AUT0 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze producten gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Utax CK 5512Y 1T02R6AUT0 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is prima (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van Utax verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel check je gangbare problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer nog eens of je het lipje weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, verwijder de lekkende toner en maak alles direct goed schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Gangbare afdrukproblemen met de Utax CK-5512Y (1T02R6AUT0) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de Utax CK-5512Y (1T02R6AUT0) toner geel toner?
De huidige kostprijs van de Utax CK-5512Y (1T02R6AUT0) met kleurcode geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €102,89 excl. btw (dat is €124,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking wenst betaal je zo’n €249,00. Dankzij een huismerk toner met de code 1T02R6AUT0 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €62,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een Utax CK-5512Y (1T02R6AUT0) toner geel huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 1T02R6AUT0 alternatief proberen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper dan merkinkt. De aanbiedingsprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken zelf oplossen.

Hoe kan ik snel de Utax CK-5512Y (1T02R6AUT0) toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het Utax inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens spuit je de gele inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend mag je het product opnieuw vastklikken. Ter controle test je uit of de nagevulde Utax inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie