bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt OKI C711N

Direct inkt voor de OKI C711N bestellen en gratis laten bezorgen? Via deze Inktvergelijker check je de meest geschikte webwinkels en kortingsacties voor cartridges en toners voor elke printer. Op die manier check je vandaag nog goedkope kleureninkt (cyaan, geel, magenta) en zwarte (key) inkt geschikt voor de C 711n in oktober 2023. Tevens lees je op onze site slimme bespaartips, info met betrekking tot huismerk-inkt en bekende storingen en printer problemen.

 • Inkttoners zijn er al vanaf €40,00.
 • Keuze uit diverse kleuren voor de C 711n: Roze (Magenta), Geel (Yellow), Blauw (Cyaan) en Zwart.
 • Bij de meeste webshops kan je kiezen uit huismerkproducten of originele inkt van Oki.
 • Budget inkt is aanzienlijk voordeliger en wordt bovendien geheel gevuld. Reken op een besparing tot wel 50%.
 • Een populair patroon is de OKI 44318608 – 443118605 voordeelbundel.
 • Tip van de expert: met een voordeelverpakking ben je nog goedkoper uit.

Inhoudsopgave: Bekijk de goedkoopste inkt voor OKI C711N | Besparen op de printkosten | Welke inkt heb ik nodig voor de C 711n? | Informatie over inkt vervangen | Huismerk inkt bestellen | Handige FAQ met veelgestelde vragen

MerknaamOki
PrinterserieC
Model711n
Type printerLaser
Vaak gekochte tonerOKI 44318608 – 443118605 voordeelbundel
Verwachte prijs €€

Goedkoopste OKI C711N printerinkt kopen (oktober 2023)

Printen kan veel geld kosten. Een afdruk in zwart wit kost gemiddeld €0,06 en een print met kleur gemiddeld €0,11 per print. Door de aankoop van de de goedkoopste OKI C711N toners bespaar je jaarlijks een hoop geld. Een willekeurige winkel binnenlopen voor je inkt-aankoop is in veel gevallen erg prijzig. Je bent veel goedkoper uit wanneer je online inkt bestelt. Dat blijkt uit de Consumentenbond die jaarlijks een prijspeiling doet. Dit speelt met name bij Oki originele merktoners en merkcartridges. In het bijgesloten overzicht vind je populaire online leveranciers waar je zonder problemen snel inkt kunt bestellen. Per webshop zie je of ze huismerk inkt of juist merk-inkt aanbieden.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Besparen op de printkosten
Nog voordeliger printen met de C 711n? In de box hieronder bekijk je belangrijke slimmigheidjes om nog voordeliger te printen.

 • Ga voor huismerk inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde en je bespaart op deze manier al gauw 50%.
 • Kies indien mogelijk voor zwart-wit printen. Kleureninkt is vele malen duurder.
 • Printers hebben verschillende bespaaropties. Zo kan je vaak kiezen voor de optie milieuvriendelijk. Dit zorgt voor een wat lichtere print, alleen je inktverbruik daalt al gauw met 10%.
 • Selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen. Hierdoor heb je veel minder papier nodig.
 • Haal de printer van het stroomnet als je deze niet gebruikt. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt moet ik hebben voor de C 711n?

De seintje dat de inkt vervangen moet worden? Belangrijk: Deze popups kun je vaak nog wel even negeren. Het is geen probleem om dit even af te wachten. Zorg altijd voor een kleine voorraad voor thuis en ververs deze wanneer de printkwaliteit onder de maat is.

De all-in-one OKI C711N is een zogeheten laserprinter. Dit type maakt gebruik van toners. Begin met het bekijken welke kleur je moet vervangen. Vervolgens onderzoek je welk type je nodig hebt. Dit kun je eenvoudig achterhalen.

 1. Het makkelijkste is om te zoeken op tonernummer of de fabriekscode. Deze vind je aan de zijkant of voorkant.
 2. Zoek op printernaam. Bijvoorbeeld 711n uit de serie C van Oki.
 3. Neem een handleiding door; daarin staan alle relevante zaken vermeld.

Bij een aantal aanbieders zoals coolblue.nl en printerinktshop.nl worden tevens budgetmerken verkocht. Doorgaans gunstig geprijsd en beschikken over meer printvermogen. Meer informatie check je hier.

TypeKleurInfo
OKI C711N CyaanBlauwBlauwe inkt voor onder andere Briljantblauw en RAL 5010.
OKI C711N MagentaRozeRoze inkt voor onder andere Zuiverrood of RAL 4007.
OKI C711N YellowGeelGele inkt voor tinten als Zwavelgeel of RAL 1011.
OKI C711N Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van tekst.
Tabel met beschikbare inkttoners voor de C 711n.

Geschikte toners voor in de C 711n.
Wij hebben de volgende achterhaald die geschikt zijn voor deze printer.

 1. OKI 44318608 – 443118605 voordeelbundel
 2. OKI 44318608 toner zwart
 3. OKI 44318607 toner cyaan
 4. OKI 44318606 toner magenta
 5. OKI 44318605 toner geel


Voordelige OKI C711N toner vervangen

De goede inkt in huis gehaald? Dan wordt het tijd om de toner te plaatsen. Hierna zetten we een kort informatieblok waar we uitleggen hoe dit werkt.

Uitleg toners C 711n vervangen

 1. Inzicht in kleuren die je moet vervangen

  De PC zal een melding tonen met info over de CMYK-patronen inhoud.

 2. Oude toner verwijderen

  Doe de klep van de printer omhoog en klik de lege patronen eruit. Gooi het nooit zomaar weg maar lever ze in bij een winkel of inzamelpunt.

 3. Nieuwe inkt gebruiksklaar maken

  Haal de nieuwe toner uit het doosje. Haal het beschermmateriaal er af zoals dit wordt aangegeven in de handleiding.

 4. Nieuwe toner installeren

  Plaats het inktpatroon in de sleuf (onderkant naar beneden). Let er goed op dat deze goed vastklikt en sluit de printer.

 5. Inktcontrole

  De printer gaat nu de inkt testen. Als je de inkt op de juiste manier geplaatst hebt geeft de printer het huidige inktniveau aan. Je kunt weer afdrukken.

printerinkt-OKI C711N

Beste OKI C711N huismerk printerinkt kopen

Zit er niet meer genoeg inkt in jouw C 711n? In dat geval heb je nieuwe inkt nodig. Dan moet je een keuze maken: originele inkt van Oki of huismerk toners. Klooninkt leidt tot wel 60% lagere printkosten, bevat vaak meer inkt en heeft bijna dezelfde kwaliteit als originele inktpatronen.

Wat is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk toners zijn ingezamelde oude merkproducten die opnieuw zijn gevuld en getest. Dit wordt gedaan door gespecialiseerde organisaties en zijn tot wel 50% goedkoper. Huismerk-inkt is standaard voor meer dan 95% vol, wat bij de originele niet het geval is. Goedkoop afdrukken wordt zo een stuk eenvoudiger. De printkwaliteit lijkt 99% op prints met originele inkt. 

Issues bij het installeren van een huismerk toner
Af en toe krijg je een foutmelding als je wilt printen met imitatie inkt. Dit ontstaat doordat Oki liever heeft dat jij hun originele toners installeert. Dit soort foutmelding wegklikken en doorgaan met printen. Werkt dit niet? In dat geval vind je onderstaand een aantal dingen die je kunt proberen.

 1. Ga eerst na of je de goede imitatie toner hebt geplaatst.Zoek uit welk modelnummer erop staat en ga na of deze overeenstemt met de fabriekscode van een origineel patroon.
 2. Trek de stekker uit de printer. Wacht even een half uurtje met opnieuw opstarten.
 3. Loop nog eens na of de inkttoner goed is geplaatst.
 4. Bij de wat meer recente printers moet je wel eens eerst een testprintje doen met de merkinkt. Vervolgens kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Achterhaal of je het beschermmateriaal hebt weggedaan.
 6. Gebruik een zachte doek om de contactpunten schoon te maken.
 7. Check de actuele versie van de printersoftware en drivers. Bekijk de website van Oki.
 8. Onderhoud de printkop.

Veelgestelde vragen en technische problemen

Zwart-wit printen wil niet omdat kleureninkt op is, hoe is dat op te lossen?
Verschillende printers werken niet met zwart-wit indien een andere kleur leeg is. Dat is niet erg handig. Er is wel een oplossing zodat je niet onnodig dure kleureninkt hoeft te kopen. Begin met het instellen van de printer op puur zwart-wit printing. Geen succes? Plak ondoorzichtige tape op de inhoudsindicator van de lege OKI C711N toner.

Hoe werkt het inkt reinigen met de C 711n?
Het gros van de all-in-one printers passen zelf een reinigingsprogramma toe om uitdroging te voorkomen. Door dit systeem zul je altijd een goede afdruk krijgen. Om de paar maanden de Oki toners er even in en uit halen kan ook helpen. Je machine indiceert als het moment is aangebroken om te reinigen. Ook als de printer niet gebruikt wordt (standby) wordt het onderhoud uitgevoerd.

Kan ik de inkt voor de OKI C711N bijvullen?
Bij veel organisaties zijn navulbare artikelen verkrijgbaar. We bedoelen dan cartridges of toners die – als ze leeg zijn – opnieuw gevuld kunnen worden met navulinkt. Doorgaans kan je het hervullen ook uitbesteden aan bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Deze ondernemingen bieden aantrekkelijke huismerk artikelen of dure originele Oki toner-inkt.

Wat zijn de actuele software en drivers voor de C 711n?
Een printer op de juiste manier installeren is sinds enkele jaren kinderspel. Normaliter herkent jouw Mac of windows PC de printer direct na het aansluiten. Vergeet echter niet de geldige printersoftware. Dat kun je downloaden via de portalen van Oki. De populairste printer drivers voor je C 711n staan op de website van Oki. In het supportcenter tref je daarnaast relevante details zoals een gebruiksaanwijzing, onderhoudstips en hulp voor het oplossen van problemen.

Wat moet ik doen bij storingen en error codes voor de C 711n?
Een printerstoring is frustrerend maar is soms makkelijk op te lossen. De foutcodes zijn soms erg onduidelijk. Dergelijke foutmeldingen worden verder toegelicht op de support-pagina van de fabrikant. Vervelende OKI C711N storingen zijn; printkop fout, reiniging, vastgelopen papier, slechte verbinding met mobiele apparaten, geen inkt, wil niet scannen, slecht leesbare tekst, langzaam, wil niet printen, cartridgeprobleem.

Hoe maak ik een printer geschikt voor het netwerk?
De actuele Oki scanners en printers verschaffen draadloze WiFi functionaliteiten (wireless / airprint). Belangrijkste voordeel hiervan is dat je vanuit je luie stoel kunt printen met elk gewenst device (laptop, PC, smart devices). De C 711n WiFi printer is dan via internet te benaderen. Op dezelfde manier kan je ook printen en scannen met smartphone apps of tablet (iPad).

Wat zijn pluspunten van inkt abonnementen?
Er zijn tegenwoordig opvallend veel merken die handige inkt abonnementen aanbieden. Ze sturen dan om de paar weken, om de zoveel maanden of wanneer het inktpatroon bijna op is een gevulde voordelige toner. Met deze dienst weet je zeker dat je altijd over voldoende inkt beschikt en weet je zeker dat de printer altijd bruikbaar is. Er bestaan meerdere toner abonnementen. Van budget (100 prints per maand) tot wat duurdere contracten (honderden prints per maand).

Plaats een reactie