bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 2060E 60066062042 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Toshiba T-2060E inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de meest populaire webshops voor betaalbare toners. Het product Toshiba T-2060E toner zwart 4 stuks met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Toshiba. Veel winkels als bijvoorbeeld Handyman.nl & Inkclub faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€27,50
Huismerk prijzen€13,75
LeverancierToshiba
ModelToshiba T-2060E toner zwart 4 stuks
Artikelnummer60066062042
Kleurzwart
Intensiteit7.500 prints
EAN-nummer4519232101486

Goedkoopste Toshiba T-2060E inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 60066062042 toner is 7.500 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. 112supplies & inktknaller.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en geven advies / service. Doorgaans hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via verkopers als Inktweb.nl & Vikingdirect.nl.
 • Originele 60066062042 inkt toners koop je online vanaf €27,50.
 • Toshiba imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals eco-modus) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je erkende verkooppunten waar je goedkoop en eenvoudig 60066062042 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Toshiba T-2060E toner zwart 4 stuks vergelijken
Toshiba toners zijn best prijzig. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €30,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €27,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €13,75. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Toshiba T-2060E toner zwart 4 stuks originele inkt€27,50
Toshiba T-2060E toner zwart 4 stuks multipack (merk toners)€55,00
Toshiba T-2060E toner zwart 4 stuks huismerk inkt * €13,75
Toshiba T-2060E toner zwart 4 stuks huismerk duopack * €27,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 60066062042 tonercartridge (black) in mei 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Toshiba bestellen?

Meteen Toshiba T-2060E inkt kopen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en voeren tevens een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Action, Bruna, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Primera, Media Markt.
 • Grote platformen als Coolblue, Wehkamp, Amazon, Ebay, Bol.com, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktspecialisten als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
toshiba-t-2060e-60066062042-zwart-black-toner

Originele zwarte 60066062042 inkt van Toshiba kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Toshiba T-2060E toner zwart 4 stuks originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van Toshiba en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met storende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Toshiba zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €27,50).

Toshiba T-2060E toner zwart 4 stuks huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derden. Het 60066062042 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Toshiba T 2060E huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je last hebt van foutcodes en printerstoringen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van Toshiba geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel vind je de meest bekende toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de afdruktaak af, onttrek de toner en maak alles direct schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Meest gezochte toner-problemen bij de Toshiba T-2060E inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Toshiba T-2060E toner zwart 4 stuks toner?
De gemiddelde kostprijs van de Toshiba T-2060E met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €22,73 excl. de btw (wat neerkomt op €27,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €55,00. Dankzij een huismerk toner met de code 60066062042 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €13,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon en neem de printkop onder handen.

Is een Toshiba T-2060E toner zwart 4 stuks huismerk alternatief slim?
Het huismerk 60066062042 alternatief aanschaffen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is voordeliger en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Hoe werkt de Toshiba T-2060E toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Toshiba inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Voorts plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kun jij het artikel in elkaar klikken. Als laatste achterhaal je of de bijgevulde Toshiba inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie