bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Utax CK 5511Y 1T02R5AUT0 geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste Utax CK-5511Y (1T02R5AUT0) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vind je goede inktshops voor betaalbare toners. De Utax CK-5511Y (1T02R5AUT0) toner geel met kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor prachtige kleurrijke printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Utax. Heel wat printshops zoals bijvoorbeeld Handyman.nl of Inktwereld.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€95,50
Huismerk vanafprijs€47,75
MerkUtax
TypeUtax CK-5511Y (1T02R5AUT0) toner geel
Artikelcode1T02R5AUT0
Kleur omschrijvinggeel
Printcapaciteitonbekend
EANonbekend

Goedkoopste Utax CK-5511Y (1T02R5AUT0) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 1T02R5AUT0 toner is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan veel voordelige dan in een lokale shop. Inkt.nl en inktknaller.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Utax toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via verkopers zoals Inktshop.nl en inktknaller.nl.
 • Originele 1T02R5AUT0 inkt toners haal je in huis vanaf €95,50.
 • Utax imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a snelle modus) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
 • Via onze website vind je geschikte webshops waar je eenvoudig 1T02R5AUT0 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Utax CK-5511Y (1T02R5AUT0) toner geel vergelijken
Utax toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €105,05. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €95,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €47,75. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Utax CK-5511Y (1T02R5AUT0) toner geel originele inkt€95,50
Utax CK-5511Y (1T02R5AUT0) toner geel multipack (merk toners)€191,00
Utax CK-5511Y (1T02R5AUT0) toner geel huismerk inkt * €47,75
Utax CK-5511Y (1T02R5AUT0) toner geel huismerk duopack * €95,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 1T02R5AUT0 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Utax verkrijgen?

Meteen Utax CK-5511Y (1T02R5AUT0) inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: shop bij een online inktshop. Deze partijen hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en hebben tevens een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Hema, Handyman, Bruna, Primera, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Ebay, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktwebshops als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
utax-ck-5511y-1t02r5aut0-geel-yellow-toner

Originele gele 1T02R5AUT0 inkt van Utax bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Utax CK-5511Y (1T02R5AUT0) toner geel originele gele toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden gemaakt door Utax en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met lastige storing en meldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Utax voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €95,50).

Utax CK-5511Y (1T02R5AUT0) toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde partijen. Het 1T02R5AUT0 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Utax CK 5511Y 1T02R5AUT0 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze geel inkt van Utax vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel staan bekende toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gevonden.Controleer nog eens of je het plasticje los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer uit, verwijder de verschillende toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Alledaagse problemen bij de Utax CK-5511Y (1T02R5AUT0) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de Utax CK-5511Y (1T02R5AUT0) toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de Utax CK-5511Y (1T02R5AUT0) met kleuromschrijving geel (yellow) toner is gewoonlijk €78,93 excl. btw (dus €95,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €191,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 1T02R5AUT0 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €47,75) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Utax CK-5511Y (1T02R5AUT0) toner geel huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 1T02R5AUT0 alternatief gebruiken is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper dan inkt van het merk zelf. Het tarief is aantrekkelijker en de toners zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je gewoonlijk zelfstandig herstellen.

Hoe kan ik snel de Utax CK-5511Y (1T02R5AUT0) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Utax inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de gele inkt in het reservoir. Later kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als check test je uit of de nieuwe Utax inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie