bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Utax PK 5012Y 1T02NSAUT0 geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste Utax PK-5012Y (1T02NSAUT0) inkt toner? Op deze pagina kan je aan de slag met de beste inktwebshops voor extra voordelige toners. Deze Utax PK-5012Y (1T02NSAUT0) toner geel met kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Utax. Flink wat winkels als o.a. Handyman.nl en 123inkt faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€169,50
Huismerk prijzen€84,75
MerkUtax
ModelUtax PK-5012Y (1T02NSAUT0) toner geel
Artikelnummer1T02NSAUT0
Kleurengeel
Printomvangonbekend
EAN4053768187007

Goedkoopste Utax PK-5012Y (1T02NSAUT0) inkt bestellen februari 2024

De capaciteit van de 1T02NSAUT0 toner is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan veel gunstiger dan in de winkel. 112supplies en Mediamarkt.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Utax toners. Ze verkopen duizenden producten en geven extra ondersteuning. Vaak verkopen ze ook een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via winkels zoals Officesavers of Mediamarkt.nl.
 • Originele 1T02NSAUT0 inkt toners koop je online vanaf €169,50.
 • Utax imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan draft mode) & probeer lettertypes zoals Courier of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar erkende shops waar je goedkoop en eenvoudig 1T02NSAUT0 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Utax PK-5012Y (1T02NSAUT0) toner geel vergelijken
Utax toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €186,45. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €169,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €84,75. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Utax PK-5012Y (1T02NSAUT0) toner geel originele inkt€169,50
Utax PK-5012Y (1T02NSAUT0) toner geel multipack (merk toners)€339,00
Utax PK-5012Y (1T02NSAUT0) toner geel huismerk inkt * €84,75
Utax PK-5012Y (1T02NSAUT0) toner geel huismerk duopack * €169,50
Overzicht met prijzen van de 1T02NSAUT0 tonercartridge (yellow) in februari 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Utax kopen?

Gelijk Utax PK-5012Y (1T02NSAUT0) inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij boekenwinkels. Ons advies: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Hema, Action, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Primera, Expert.
 • Landelijke winkels als Fonq, Coolblue, Amazon, Bol.com, Blokker, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktaanbieders als Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
utax-pk-5012y-1t02nsaut0-geel-yellow-toner

Originele gele 1T02NSAUT0 inkt van Utax bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Utax PK-5012Y (1T02NSAUT0) toner geel originele gele toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door Utax en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je voorkomt lastige foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Utax zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld €169,50).

Utax PK-5012Y (1T02NSAUT0) toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van een ander merk. Het 1T02NSAUT0 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Utax PK 5012Y 1T02NSAUT0 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de geel inkt van Utax geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel bekijk je veel voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij huismerk-toners. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het dopje / plastic verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer meteen stil, verwijder de verschillende toners en maak alles direct goed schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest voorkomende issues met de Utax PK-5012Y (1T02NSAUT0) inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Utax PK-5012Y (1T02NSAUT0) toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de Utax PK-5012Y (1T02NSAUT0) met kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €140,08 excl. btw (dat maakt €169,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking wenst betaal je ongeveer €339,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 1T02NSAUT0 betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €84,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: check of de patronen goed geplaatst zijn, en kijk of je het lipje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Neem de toner af met een pluisvrije doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Utax PK-5012Y (1T02NSAUT0) toner geel huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 1T02NSAUT0 alternatief selecteren is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper dan merkinkt. De prijs is aantrekkelijker en de toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen. Deze kan je veelal simpel verhelpen.

Kan ik de Utax PK-5012Y (1T02NSAUT0) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Daarvoor kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Utax inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna spuit je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is mag je alles in elkaar klikken. Als laatste test je uit of de budget Utax inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie