bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 206G 5310B001 groen / green cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon PFI 206G 5310B001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je erkende printwinkels voor extra voordelige cartridges. De Canon PFI 206G met kleurcode groen (green) komt van pas bij foto’s en mooie kleurenafdrukken. Populair zijn de “echte” cartridges van Canon. Heel wat winkels als inktknaller.nl of Inktshop.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€123,50
Huismerk tarieven€61,75
MerkCanon
ArtikelCanon PFI 206G
Productcode5310B001
Kleurengroen
Inhoud (ml)300 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN4960999787619

Goedkoopste Canon PFI 206G 5310B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 5310B001 cartridge is 300 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat is veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktshop.nl of Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en geven advies / service. Gewoonlijk voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij shops als Sneltoner.nl of Staples.
 • Originele 5310B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €123,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (alssnel-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Garamond.
 • Via ons platform vind je de meest bekende webshops waar je de beste 5310B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PFI 206G 5310B001 groen / green vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke groene inktcartridge heeft een prijs van zo’n €135,85. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €123,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €61,75. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 206G originele inkt€123,50
Canon PFI 206G multipack (merkcartridge)€247,00
Canon PFI 206G huismerk inkt * €61,75
Canon PFI 206G huismerk duopack * €123,50
Geschatte prijzen van de 5310B001 cartridge (green) in juni 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanschaffen?

Direkt Canon PFI 206G 5310B001 inkt kopen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en voeren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Action, Handyman, Hema, Media Markt, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Coolblue, Fonq, Ebay, Blokker, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktwinkels als Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pfi-206g-5310b001-groen-green-inktcartridge

Originele groene 5310B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PFI 206G originele groene inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt geen last van lastige storing en meldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €123,50).

Canon PFI 206G huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 5310B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 206G 5310B001 groen / green huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de groen inkt van Canon verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met bekende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
De inktcartridge lekt.Stop de afdruktaak, klik de cartridge uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene problemen bij de Canon PFI 206G 5310B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 206G inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 206G 5310B001 met de kleur groen (green) cartridge is doorgaans +/- €102,07 excl. btw (dus €123,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je zo’n €247,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer 5310B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €61,75) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer of je het plakkertje weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Canon PFI 206G huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 5310B001 alternatief aanschaffen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De prijs is voordeliger en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is gewoon erg goed. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je meestal zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de Canon PFI 206G 5310B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna spuit je de groene inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kun je alles weer terugzetten in originele staat. Achteraf controleer je of de nieuwe Canon inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie