bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 571GY XL 0335C001AA grijs / grey cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon CLI 571GY XL 0335C001AA inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte winkels voor betaalbare cartridges. Het product Canon CLI 571GY XL met de kleur grijs (grey) is geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Canon. Meer en meer inktwebshops als printerinktshop.nl & Go4inkt verkopen ook zogenaamde huismerk-cartridges. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€13,00
Huismerk verkoopprijs€6,50
FabrikantCanon
TypeCanon CLI 571GY XL
Artikelcode0335C001AA
Kleur beschrijvinggrijs
Inhoud (ml)10,8 milliliter
Capaciteit3.350 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Canon CLI 571GY XL 0335C001AA inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 0335C001AA cartridge is 10,8 milliliter. Het printvermogen is 3.350 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar stukken voordeliger dan in de winkel. Bol.com of Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen beschikken ze over een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via webshops zoals Inktweb.nl of inktknaller.nl.
 • Originele 0335C001AA inktcartridges koop je online vanaf €13,00.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander conceptmodus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Calibri.
 • Via dit portaal check je geschikte leveranciers waar je probleemloos en snel 0335C001AA cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon CLI 571GY XL 0335C001AA grijs / grey vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort grijze inktcartridge heeft een prijs van zo’n €14,30. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €13,00. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €6,50. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon CLI 571GY XL originele inkt€13,00
Canon CLI 571GY XL multipack (merkcartridge)€26,00
Canon CLI 571GY XL huismerk inkt * €6,50
Canon CLI 571GY XL huismerk duopack * €13,00
Prijsoverzicht van de 0335C001AA cartridge (grey) in juni 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Snel Canon CLI 571GY XL 0335C001AA inkt kopen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als in de retail. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een internet printshop. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en bieden normaal gesproken een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Expert, Primera.
 • Grote webwinkels als Fonq, Wehkamp, Amazon, Blokker, Ebay, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktaanbieders als 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-cli-571gy-xl-0335c001aa-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze 0335C001AA inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon CLI 571GY XL originele grijze inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen frustrerende storing en meldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €13,00).

Canon CLI 571GY XL huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het 0335C001AA huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon CLI 571GY XL 0335C001AA grijs / grey huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen en foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) grijs inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel zie je alledaagse printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check of je cartridges goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende inktcartridge.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
Meest gezochte inktproblemen bij de Canon CLI 571GY XL 0335C001AA inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welk tarief heeft de Canon CLI 571GY XL inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon CLI 571GY XL 0335C001AA met de kleur grijs (grey) cartridge is om en nabij de €10,74 excl. btw (dat is €13,00 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je zo’n €26,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer 0335C001AA betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €6,50) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het beschermmateriaal verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Canon CLI 571GY XL huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 0335C001AA alternatief proberen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De kostprijs is lager en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk simpel oplossen.

Hoe kan ik snel de Canon CLI 571GY XL 0335C001AA inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Nu spuit je de grijze inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kan je het product opnieuw vastklikken. Als afronding check je of de bijgevulde Canon inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie